Ukendt kvinde stjal opmærksomheden ved Golden Globes

16x9
Natten til mandag dansk tid blev den 76. udgave af Golden Globe Awards afholdt. Foto: Handout / Ritzau Scanpix

Den røde løbers største stjerne var hverken nomineret til en pris eller medvirkende i en film.

Filmlærredets største stjerner blev natten til mandag hyldet ved prisuddelingen Golden Globe Awards.

På den røde løber blev skuespillerne som sædvanligt badet i fotografernes blitzlys. Men trods stjernernes perfekte poseringer og ekstravagante kjoler var det en ukendt kvinde, der stjal spotlyset.

I baggrunden på mange af billederne fra den røde løber kan man nemlig se hende i en blå kjole. Hun kigger direkte ind i kameraet med et lille smil og holder en bakke med vandflasker.

’The fiji water girl’

På Twitter er kvinden blevet døbt ’the fiji water girl’ efter navnet på de vandflasker, hun står med.

Twitter-brugere spekulerer i, hvem den mystiske baggrundskvinde er, og om hun bevidst ’photobomber’ stjernerne, eller om hun tilfældigt bare er blevet bedt om at dele flasker ud i netop det område, hvor stjernerne ankommer til prisuddelingen og får taget billeder og giver interviews til medierne.

’Photobombing’ er et amerikansk udtryk for at ødelægge eller overtage andres billede ved pludselig at posere i baggrunden.

'Den mærkeligste dag i mit liv'

På Twitter var brugerne hurtige til at oprette en profil med navnet 'Fiji water girl', hvor der deles billeder af store skuespilstjerner, mens kvinden med vandflaskerne står i baggrunden. 

Nogle amerikanske medier mener at have identificeret kvinden som modellen Kelleth Cuthbert fra Los Angeles. En Instagram-profil i Kelleth Cuthberts navn viser et billede af hende fra Golden Globes, og på Facebook skriver modellen, at hun har haft ’den mærkeligste dag i sit liv.’

Firmaet Fiji Water, der er officiel sponsor af vand ved prisuddelingen, er naturligt nok glade for opmærksomheden. 

- Vi er så glade for, at alle snakker om vores vand, skriver de på Twitter.

Vindere af Golden Globe Awards 2019