Ballade på den røde løber: Kvinder undgik Ryan Seacrest

Flere undgik bevidst den mandlige medvært, da han er beskyldt for sexchikane.

Ved årets Oscar-uddeling var der ballade allerede på den røde løber.

Normalt er fokus på de kvindelige gæsters kjoler og deres ledsagere, men i år blev fokus flyttet over på den mandlige vært på den røde løber, Ryan Seacrest.

Han blev af flere gæster undgået, når han nærmede sig med sin mikrofon. I stedet ville nogle hellere interviewes af hans kvindelige medvært, Giuliana Rancic.

Beskyldt for at krænke kvinde i seks år

Der spekuleres i, om folk bevidst har undgået Ryan Seacrest på grund af beskyldninger om sexchikane.

Hans tidligere stylist Suzie Hardy har været ude i offentligheden og fortælle, at hun gennem seks år er blevet krænket seksuelt af tv-produceren, der blandt andet står bag realityprogrammer som ’Keeping Up With The Kardashians’.

Ryan Seacrest benægter beskyldningerne.

- Det var meget tydeligt, at alle stjernerne gerne ville tale med den kvindelige medvært. De ville ikke tale med ham, fortæller TV 2s korrespondent i USA, Jesper Steinmetz.

En, der gerne ville tale med Ryan Seacrest, var den tidligere Oscar-nominerede Taraji P. Henson. Til et spørgsmål om Mary J. Bliges Oscar-nominering svarede 'Hidden Figures'-stjernen:

- Universet har det med at tage sig godt af de gode folk, ved du, hvad jeg mener?

Imens aede hun Ryan Seacrest på hagen.

Kærtegnet var angiveligt en skjult hentydning til værten.

Ifølge nyhedsbureauet AP lagde Mary J. Blige mærke til værten på den røde løber.

- Ryan Seacrest kæmper for sit liv lige nu, sagde hun.

Tidligere Oscar-vinder blev væk

Men trods beskyldninger om sexchikane valgte akademiet alligevel at gøre brug af Ryan Seacrest. Og han var ikke den eneste med et plettet ry, der var inviteret til at deltage i showet.

Sidste års vinder af prisen for ’Bedste mandlige hovedrolle’, Casey Affleck, skulle traditionen tro overrække prisen til dette års vinder af prisen som ’Bedste kvindelige hovedrolle’.

Skuespilleren valgte dog modsat Ryan Seacrest at blive væk, da han også er blevet beskyldt for sexchikane.

- Akademiet har været i tvivl om, hvordan de skal agere i sager, hvor der er vidnesbyrd, men hvor det ikke er sager, der kører. Derfor har man valgt at invitere enkelte personer, og så er det op til dem selv, om de vil deltage eller ej. Der er en indbygget risiko, når man vælger at invitere personer, der er beskyldt for at have krænket kvinder, siger filmanmelder Ann Lind Andersen til TV 2.