Seksårig dreng dræbt af skud i hovedet: Tre teenagere er anholdt

USA: En seksårig dreng er blevet dræbt, efter den bil han sad i, blev stjålet. Tre teenagere er blevet anholdt for kidnapning og drab.

Tre teenagere er mistænkt for at have dræbt en seksårig dreng, efter de torsdag stjal den bil han sad i. Det skriver CNN.

Drengens mor var gået ind for at handle i det lokale supermarked i Hinds County, Mississippi, og da hun kom ud på parkeringspladsen, var bilen med hendes søn væk.

Skudt i baghovedet

Moren til seksårige Kingston Frazier alarmerede straks politiet, der senere på formiddagen torsdag fandt den efterladte bil. På bagsædet sad drengen dræbt med et enkelt skud i baghovedet.

Liget af den seksårige dreng blev fundet i den efterladte bil.
Liget af den seksårige dreng blev fundet i den efterladte bil. Foto: TV 2

De tre teenagere Dwan Wakefield, D'Allen Washington and Byron McBride er alle blevet anholdt, og sidder nu fængslet for drabet - uden mulighed for at blive løsladt mod kaution.

Intens politijagt

Alle tre vil blive tiltalt for overlagt mord og kidnapning, fortæller distriktsanklager Michael Guest fredag under en pressekonference i Hinds County.

Anholdelsen af de tre teenagere skete efter en timelang intens politijagt, hvor flere lokale politiafdelinger og FBI samarbejdede.