Test dig selv: Hvor meget ved du om USA’s nye præsident?

16x9
Donald Trump - USA's 45. præsident. Hvor meget ved du om ham? Foto: Mandel Ngan / Scanpix

Hvor meget ved du egentlig om USA's 45. præsident? Test dig selv i Trumpviden her.

Da klokken den 20. januar 2017 slog 17.30 dansk tid, blev der indsat en ny præsident i det, der kaldes verdens mægtigste embede. Donald J. Trump er på mange måder en atypisk præsident. Blandt andet er han den første milliardær, der har indtaget posten som amerikanernes 'commander in chief'.

Den kontroversielle statsleder har siden sin indsættelse underskrevet en række dekreter. Det seneste et midlertidigt indrejseforbud, der forhindrer nye visumudstedelser til personer fra syv mellemøstlige lande, hvilket har mødt kritik i både USA og en lang række lande. Den danske udenrigsminister Anders Samuelsen har kaldt Trumps omstridte dekret for en "uklog" beslutning.

Hele verdens øjne er altså rettet mod Donald Trump i disse dage. Men hvor meget ved du egentlig om USA's 45. præsident?

Ved du eksempelvis, hvor ofte manden har været gift? Hvor mange børn han har fået? Og hvad hans formue blandt andet bygger på?

Her er ti spørgsmål til at teste din viden om Donald Trump.

Hvor meget ved du om Donald Trump?