Er det her verdens grimmeste juletræ?

16x9
Juletræet i den canadiske by Montreal er endt som lidt af en joke, da indbyggerne synes, det er alt for grimt. Foto: Youtube

Når en stor by skal have et officielt juletræ, så må man regne med, at de gør alt for at finde det flotteste. Det er ikke lykkedes for Montreal.

Den canadiske storby har nemlig opsat det måske grimmeste juletræ, de har kunnet finde.

Det hele startede med, at firmaet Sapin MTL foreslog kommunalstyret i Montreal, at de skulle have Nordamerikas højeste juletræ - højere end Rockefeller Centers juletræ i New York, som plejer at løbe med æren, skriver National Post.

Da man lærte, at træet ved Rockefeller Center i år ville blive særligt højt, faktisk 28 meter, så bad man desperat borgere omkring Montreal om at hjælpe med at finde et højere træ. Efter det var gjort, så fældede Sapin MTL træet, men opdagede så, at det kun var 27 meter. 

Men man satte det alligevel op, for nu var det jo fældet. Og grimt var det.

Philippe Pelletier, som er medejer af Sapin MTL, er overrasket over, at træet har fået så mange stærke reaktioner.

For at gøre det hele lidt værre, så er juletræet ikke dekoreret med traditionel julepynt, men med logoer fra Canadian Tire - et dækfirma, som har sponsoreret opsætningen af træet, som tilsyneladende mistede toppen under transport.

Mange tager det dog heldigvis med et smil, men visse canadiske indbyggere er dog lidt harme over, at man ikke brugte pengene på noget bedre end et decideret grimt juletræ.

Træet har tilmed fået sit eget hashtag @SapInLaid, som betyder "grimt træ" på fransk. Hvis man følger linket til Twitter, så vil man støde på flere billeder fra borgere, som latterliggører det stakkels træ.