20-årig mand skudt under Pokémon-jagt: - Det giver ingen mening

16x9
En 20-årig amerikansk mand har mistet livet under en Pokémon-jagt, rapporterer flere medier. Foto: INDRANIL MUKHERJEE / Scanpix Denmark

En 20-årig mand er blevet skudt og dræbt, mens han spillede Pokémon Go nær havnefronten i San Francisco, rapporterer flere medier.

En 20-årig amerikansk mand er død, efter han blev skudt, mens han spillede det populære Pokémon Go-spil ved havnefronten og den populære turistattraktion Fisherman’s Wharf i San Francisco. 

Det oplyser amerikansk politi, skriver ABC News.

Den 20-årige mand var ifølge mandens fætter på jagt efter Pokémon-monstre sammen med en gruppe andre mennesker natten til søndag lokal tid, da han pludselig blev ramt af skud bagfra.

Politiet efterlyser vidner

Ifølge politiet blev han ramt i ryggen, fik førstehjælp, men døde efterfølgende.

- Skyderiet giver ingen mening, siger efterforsker Robert Jansing fra politiet til mediet sfgate.com.

Han efterlyser samtidig overvågningsmateriale fra Aquatic Park samt vidner, som kan have set noget i forbindelse med skyderiet. Aquatic Park støder op til Ghirardelli Square i San Franciscos kendte 'Maritime National Historic Park'.

- Der er en god chance for, at nogen så noget, lyder det fra politibetjenten.

Skud kom ud af det blå

En ven oplyser til ABC News, at den 20-årige og en anden ven havde bemærket noget mistænkeligt overvåge dem fra toppen af en bakke med udsigt over vandlandet, men at det var mørkt, og at de derfor ikke kunne se, hvem det var. 

- Fra hvad vi ved, er der ikke noget, der tyder på, at der var nogen form for konfrontation. Der blev ikke udvekslet nogen ord. Det var meningsløst - kom bare op, skød i ryggen og løb væk igen, siger vennen John Kirby til mediet. 

Aquatic Park betegner episoden som en 'tragedie'.

- Parken er et sted, hvor folk kommer for at have det sjovt, og vi vil have, at folk skal føle sig trygge og være glade i vores parker, siger service management assistant Lynn Cullivan til ABC News.