Liget af tredje person fundet i terror-lejlighed i Paris

16x9
Teknikere arbejder i den lejlighed, som politiet stormede onsdag i bydelen Saint-Denis i Paris. Foto: Scanpix

Liget af en tredje person er fundet i den lejlighed i bydelen Saint-Denis i Paris, som politiet stormede onsdag, oplyser anklagemyndigheden ifølge AFP

Liget af en tredje person er fundet i den lejlighed i bydelen Saint-Denis i Paris, som politiet stormede onsdag, oplyser anklagemyndigheden ifølge AFP.

Den formodede hjerne bag angrebene i Paris, den internationalt efterlyste belgiske islamist Abdelhamid Abaaoud, blev ligeledes dræbt under politiaktionen i Saint-Denis.

Desuden omkom kvinden Hasna Ait Boulahcen, da hun udløste sit bombebælte i lejligheden. Det bekræfter anklagemyndigheden fredag ifølge Reuters.

Kampene i ejendommen var så voldsomme, at det har været svært at identificere de dræbte.

I går rapporterede flere medier, at den 26-årige Salah Abdeslam, som formodes at være en af gerningsmændene bag terrorangrebene i Paris og siden har været på flugt fra myndighederne, også befandt sig i lejligheden i Saint-Denis. Det er dog ikke bekræftet fra officiel side. 

Frankrig er i undtagelsestilstand efter tragedien for en uge siden, som kostede 129 mennesker livet.

89 mennesker blev dræbt på spillestedet Le Bataclan, hvor bandet Eagles of Death Metal gav koncert.

Ni personer menes at have deltaget i angrebene. Syv gerningsmænd døde under selve angrebene.

Angrebene blev tilsyneladende udført af tre "koordinerede hold" ifølge de franske myndigheder. Alle brugte samme type automatvåben og bar ensartede selvmordsveste.

Artiklen opdateres…