Wrestler dør efter spark i ringen

16x9
16x9

Underholdning blev til dødsens alvor, da en mexicansk wrestler sent i går aftes lokal tid faldt bevidstløst om efter at være blevet ramt af et flyvesp

Underholdning blev til dødsens alvor, da en mexicansk wrestler sent i går aftes lokal tid faldt bevidstløst om efter at være blevet ramt af et flyvespark til hovedet under en kamp i Tijuana, Mexico.

Kampen fortsatte i flere minutter, inden det gik op for de øvrige wrestlere og dommeren, at det var noget helt galt. Pedro Aguayo Ramirez blev kørt til hospitalet, men det var ikke muligt at redde hans liv, og han døde klokken halv to natten til søndag, 35 år gammel.

Obduktionen viste, at han havde brækket nakken.

Pedro Aguayo Ramirez var en velkendt figur på den populære mexicanske wrestling-scene kaldet ’Lucha Libra’, der er berømt for sine farverige masker og dragter. Han var søn af en tidligere wrestling-legende og gik under navnet 'Hijo del Perro Aguayo', som betyder Perro Aguayos søn.

Det var en anden berømt wrestler ved navn Oscar Gutierrez, bedre kendt som ’Rey Misterio Jr’, der ramte Aguayo med sparket.

Politiet efterforsker sagen som manddrab.

TV2.dk har på baggrund af etiske overvejelser valgt ikke at bringe video af episoden.   

Oscar Gutierrez, bedre kendt som ’Rey Misterio Jr’, ser bekymret til, mens redningspersonale tilser kollegaen Aguayo.
Oscar Gutierrez, bedre kendt som ’Rey Misterio Jr’, ser bekymret til, mens redningspersonale tilser kollegaen Aguayo.