Den er god nok - Nokia 3310 er tilbage

I forhold til den oprindelige 3310 er der sket en del ændringer, men det legendariske spil Snake er der naturligvis stadig.

Rygterne har svirret den seneste tid, men søndag bekræfter finske Nokia, at den legendariske mobiltelefon Nokia 3310 er tilbage.

Mange husker nok Nokia 3310 som deres første mobiltelefon, og med omkring 160 millioner solgte eksemplarer siden lanceringen i 2000 har modellen opnået kultstatus.

Kan holde strøm i en måned

Den nye udgave har en noget større skærm end sin forgænger og udkommer i farverne rød, gul, mørkeblå og grå. Den har farveskærm og naturligvis også det legendariske spil Snake.

Den største ændring er dog batterilevetiden.

Den nye Nokia 3310 bliver sat til salg i 2017.
Den nye Nokia 3310 bliver sat til salg i 2017. Foto: Nokia

Den nye 3310 kan klare 22 timers tale eller hele 31 dage i stand by. Det er ifølge Nokia end tredobling af den forrige models batterilevetid.

- Vi kunne ikke modstå Nokia 3310. Vi ønskede at belønne vores loyale Nokia-fans og vise, at rig kulturarv, innovation og moderne design kan gå hånd i hånd, siger Juho Sarvika, produktchef hos HMD Global, der producerer Nokias telefoner, til The Independent.

Overkommelig pris

Den nye Nokia 3310 er også forsynet med et 2 megapixel kamera, ligesom der via Opera Mini-browseren er mulighed for at gå på internettet med en 2,5G forbindelse.

Telefonen kommer tii gennemsnit til at koste omkring 365 kroner og vil blive sat til salg i løbet af 2017.

Nokia har ikke oplyst nærmere om hvornår, men på mobilproducentens hjemmeside, kan du skrive dig op og blive adviseret, når telefonen bliver sat til salg.