5 brugbare Google-tjenester du ikke vidste du manglede

Google har et hav af gratis tjenester, som du måske ikke lige kendte. Vi har samlet fem af de mere interessante.

Gmail, Google Maps og Google.com. 

Det er nogle af Googles mere velkendte og brugte tjenester på nettet, men selskabet har langt flere mindre kendte tjenester. Flere af dem kan hjælpe dig i din hverdag. 

Vi har samlet fem af Google-tjenesterne her:

Fem ukendte Google-tjenester

Google Fly

Skal du bestille fly inden for overskuelig fremtid, kunne du meget passende tjekke Googles søgemaskine. De har nemlig en samlet booking-side kaldet Google Fly. Her kan du se fly-tider, -selskaber og ikke mindst -priser. 
Du kan vælge at overvåge et bestemt rejsemål, så når priserne eksempelvis falder, får du en notifikation. 

Google Keep

Har du brug for at samle noter, lave påmindelser eller blot få et overblik over dine gøremål, så kan appen/tjenesten Google Keep være et godt bud. 
Det er nemt at oprette noter og påmindelser på både mobilappen og direkte i browseren. Så længe du er oprettet dig med et Google-login gemmer du endda noterne i skyen.

Google Sky

Dette er det oplagte stjernekort fra Google. Her kan du søge efter stjerneformationer, planeter eller stjernetegn, så du kan blive klogere på det helt store univers. 

Gmailify

Der kan være en sandsynlighed for, at du ikke benytter dig af en Gmail-adresse, men du stadig gerne vil have funktionaliteterne, som har gjort Gmail så populær. 
Her kommer Gmailify ind i billedet. Tjenesten sørger for at din private mailadresse får et Gmail-twist. Det betyder, at man får samme oversigt, email-inddeling og spamfiltre, der i dag gør Gmail til et vellykket stykke email-tjeneste. 

Google Trends

Vil du vide hvad der hitter i udlandet på nettet lige nu, så er Google Trends tjeneste du bør tjekke ud. 
Den samler alt hvad der hitter lige i øjeblikket i udlandet. Du kan også få en oversigt fra Danmark, hvis det skulle være interessant.