I har spurgt Google tusindvis af gange: Her er jeres oftest stillede spørgsmål

Google er den søgemaskine, danskerne bruger mest. Nu har sitet netop offentliggjort hvilke spørgsmål, vi ofte stiller. Se listerne nederst i artiklen.

Danskerne stillede søgemaskinen Google tusindvis af spørgsmål i året, som snart rinder ud og skifter til 2017. 

Hvis du ikke vidste det, så kan man faktisk stille Google helt konkrete spørgsmål, og søgemaskinen vil så søge efter de mest relevante svar blandt mange millioner sider. 

TV 2 har taget nogle af de mest spurgte 'hvad'-, 'hvem' og 'hvordan'-spørgsmål til Google, og giver her svarene.

'Hvem opfandt håndbold?'

Man er ret overbevist om, at håndboldspillet blev opfundet i Danmark af Rasmus Ernst og Holger Nielsen. De to herrer var begge skolelærere, da de uafhængigt af hinanden udviklede et spil, der skulle spilles i hold og med hænderne, og da de begge var ansat i skolevæsnet, så var håndbold til at begynde med noget, der blev spillet i gymnastiksalen, skriver Aarhus Universitet på Danmarkshistorien.dk.

Det var først en sportsgren for drenge og mænd, men siden blev det også acceptabelt for piger og kvinder at deltage. De første håndboldkampe i Danmark blev spillet i årene 1900-1910 i København, Randers og Aarhus.

Hvordan laver man flæskesteg?

Det er en kunst at lave en flæskesteg perfekt, så sværen er sprød og kødet saftigt. Heldigvis kan du finde mange opskrifter på flæskesteg i TV 2s madunivers.

Hvad er pi?

- Det er forholdet mellem omkredsen og diameteren på en cirkel. Det er et uendeligt decimaltal, som dukker op mange gange i matematikken. Hvis man forkorter det til to decimaler, så er det 3,14. Man bruger pi til at regne alle cirkelbaner ud - for eksempel på en rakets flyvninger over himlen. Tallet spiller en stor rolle i vores dagligdag, siger Lars Døvling Andersen, professor i matematik ved Aalborg Universitet.

Hvem kan se mine venner på Facebook?

- For at løse det her, så skal du gå på Facebook fra din computer. Man kan ikke gøre det via sin telefon. Men det er til gengæld ret nemt via computer. Gå ind på din profil og søg ned til boksen med dine venner. Så skal du klikke på pilen, og derefter kan du vælge, hvor offentligt din venneliste skal være, siger TV 2s Tech-redaktør David Guldager.

Hvem er Marie Askehave gift med?

Marie Askehave er gift med skuespilleren David Owe.

Hvem ville vinde - Superman eller Thor?

De to superhelte fra film og tegnerserier er nogle intergalaktiske og mytologiske væsner, der besidder store kræfter. Det er måske lidt pudsigt, at det netop er Superman og Thor, som folk sætter mod hinanden, da der tidligere på året var premiere på Hollywood-filmen "Batman vs. Superman". 

Spørgsmålet er dog ikke helt fjernt, da studerende fra Leicester Universitet i England har brugt syv år på at udregne hvilken superhelt, der er den stærkeste af dem alle. 

Her kom de frem til, at Superman samlet set er den mægtigste superhelt, da han næsten er usårlig og besidder enorme kræfter. Thor kommer dog lige bagefter, da han kan regenerere og besidder næsten lige så mange kræfter. Så Superman ville vinde, hvis de to røg i totterne på hinanden.

Hvordan slår man 'Find min iPhone' fra?

- Jeg kan godt forstå, at mange bøvler med at finde den her funktion. Gå ind under indstillinger på din telefon og vælg derefter iCloud. I bunden kan du så vælge, om du vild have 'find min iPhone' aktiveret. Den funktion ligger et dumt sted. Hvis du vil gøre det på computer, så skal du gå til icloud.com, logge ind og derefter fravælge funktionen, siger Tech-redaktør David Guldager.

Hvordan fjerner man poser under øjnene?

Du vågner gang på gang op med mørke rander under øjnene og hud, der poser. Det er ikke bare træls, det får dig også til at se mere slidt ud, end du måske føler dig. Der er meget kosmetik, der kan hjælpe med at skjule problemet, men du kan også prøve at formindske det af naturlige veje, som du kan læse om her.   

Herunder kan du se top 10-lister over de spørgsmål og personer, som danskerne søgte mest på i 2016

Hvad...?

Hvad får jeg udbetalt?

Hvad skal vi spise?

Hvad sker der i København?

Hvad kan jeg låne?

Hvad skal jeg lave?

Hvad er en novelle?

Hvad vil du helst?

Hvad skal jeg være?

Hvad er Instagram?

Hvad er pi?

Hvem...?

Hvem ringer?

Hvem vil være millionær?

Hvem opfandt håndbold?

Hvem er du?

Hvem ville vinde, Superman eller Thor?

Hvem er Marie Askehave gift med?

Hvem er i regeringen?

Hvem kan se mine venner på Facebook?

Hvem malede kvinder med lange halse?

Hvem bor på adressen?

Hvordan...?

Hvordan laver man en app?

Hvordan lærer man at tegne?

Hvordan hækler man?

Hvordan laver man flæskesteg?

Hvordan slår man Find min iPhone fra?

Hvordan bliver man designer?

Hvordan fjerner man poser under øjnene?

Hvordan dividerer man?

Hvordan regner man procent ud?

Hvordan bliver man gravid?

Det søgte danskerne på i 2016

Pokemon Go

EM

iPhone 7

http://slither.io/

SKAM

David Bowie

Donald Trump

OL

Tour de France

Prince

Disse danskere søgte vi mest på i 2016

Pernille Blume

Lukas Graham

Mette Lindberg

Anders Grau

Eva Kjer Hansen

Gulddreng

Pernille Vermund

Inger Støjberg

Søren Bregendal

Troels Kløvedal

Disse danske sportsfolk søgte danskerne mest på i 2016

Pernille Blume

Caroline Wozniacki

Mikkel Hansen

Jakob Fuglsang

Morten Olsen

Jeanette Ottesen

René Holten Poulsen

Viktor Axelsen

Jesper Nøddesbo

Sara Petersen