24-årig eventpige: - Jeg vil gerne være et sexsymbol

24-årige Debbie Louise Brandt Jørgensen kan være sig selv, når hun optræder som eventpige, mener hun.

Der er brændte bildæk, bajere og letpåklædte kvinder, der sæber hinanden ind. Danmarks Hurtigste Bil, i folkemunde DHB, er en tredimensionel udgave af et mandeblad.

TV 2 ECHO har været på DHB, der blev afholdt i Padborg forrige weekend. Her mødte vi 24-årige Debbie Louise Brandt Jørgensen. Til daglig arbejder hun som receptionist og er mor. Men ved siden af er hun nøgenmodel, eventpige og stifter af sit eget eventpigebureau.

Vi har spurgt hende, hvorfor hun i en tid, hvor #metoo og kampen mod objektificering af kvinder er på manges læber, insisterer på at ryste sin røv bøjet ind over en kølerhjelm.

Du er nøgenmodel og eventpige – hvorfor?

Jeg har altid villet bryde ud. Da jeg var lille, ville jeg være pornostjerne, for det troede jeg, man kunne tjene nogle gode penge på.

Det har ændret sig siden. Men det første, jeg gjorde, da jeg blev 18, var at gå ud og få taget nogle rigtig flotte nøgenbilleder. Jeg tror, det er, fordi jeg inderst inde bare er sexet, og hvis det er det, jeg er god til, hvorfor skal jeg så ikke også bruge det?

Hvad er det fedeste ved at være eventpige?

Det er at kunne være sig selv og udfolde sig, som man gerne vil, og som man ikke kan i dagtimerne eller på fuldtidsarbejdet.

Indeni har jeg en sexet vibe, jeg kan få ud. Det handler ikke om, at folk står og kigger. Det handler om, hvordan jeg har det indeni, og at jeg føler mig sexet.

Vil du gerne være et sexsymbol?

Ja, jeg vil gerne være et sexsymbol. Det er lidt det, jeg prøver at være. Jeg bliver ikke krænket, hvis folk synes, jeg er lækker. Det synes jeg også selv.

Er det for at få bekræftelse?

Jeg er en kvinde, og jeg synes også selv, jeg er en pæn pige. Så hvorfor skal jeg ikke gå ud og vise det? Hvorfor skal jeg dække mig til, når jeg egentlig gerne vil være sexet?

Oplever du, at der er holdninger til, hvordan kvinder skal være i dag?

Jeg synes, der er mange holdninger, og det har der været hele mit liv. Men jeg har lært at skyde dem til side og være mig selv. For det giver mig ro. Men jeg synes også, at folk skal slappe af med deres holdninger. Jeg har lært, at har man ikke noget pænt at sige, så skal man holde sin mund.

Ville du gerne kunne leve af at være eventpige?

Hvis jeg kunne leve af det og være mig selv 24 timer i døgnet, ville jeg få det meget bedre med mig selv. For det er det her, jeg er god til.

Hvis jeg kunne være fuldtidseventpige, så ville jeg være det. Det ville give mig en masse ro indeni ikke at skulle tage en facade på.

Du er både mor og eventpige – Hvad siger folk til det?

Det med at være mor og eventpige har nok været det sværeste. For kan man tillade sig at lave det her, hvis man har et lille barn derhjemme? Er man så en dårlig mor? Nej, det synes jeg ikke. Jeg kom dertil, hvor jeg tænkte, at jeg også skal gøre noget godt for mig selv.

Burde du ikke vise, at kvinder er andet end bryster og en god røv?

Jo… Jeg tror, når man arbejder som eventpige, så kan man ikke rigtig vise en anden side af sagen. Når man er eventpige, handler det om at være sexet, og man skal klæde sig sexet. Så kan man ikke lide den form for opmærksomhed, så skal man heller ikke være eventpige.

Hvad er dit budskab til andre kvinder?

Mit budskab ville være, at hvis man har en følelse af, at "jeg er fucking sexet, når jeg står foran spejlet", så er man også en god eventpige. Har man trang til at bryde ud og være sexet, men ikke tør, så skal man være eventpige. Ellers vil man om 20 år tænke: ”Fuck, det skulle jeg have gjort”.