Medlem af Den Gale Pose er død 45 år gammel

16x9
'Den Gale Pose' bestod af fra venstre Jesper 'Jokeren' Dahl, Rasmus 'B' Berg og Nicholas 'Coldhands' Kvaran. Foto: Bax Lindhardt / Scanpix Danmark

Produceren Rasmus Berg sov tirsdag morgen stille ind, mens han var omgivet af sin familie.

Rasmus Berg, der i mange år var en del af hiphop-gruppen Den Gale Pose, er død efter længere tids sygdom.

Det skriver Ekstra Bladet, der har talt med den nu afdøde producers familie, som fortæller, at han sov ind tirsdag morgen, mens han var omgivet af sin familie.

Han blev 45 år gammel og efterlader sig foruden en kone også to små døtre.

Bisættelsen vil finde sted fra Skansekapellet i Hillerød på tirsdag klokken 14. Familien fortæller til Ekstra Bladet, at alle venner og bekendte er velkomne.

Venner og kollegaer i sorg

På Facebook udtrykker flere venner og kollegaer til den mangeårige producer deres sorg.

Hans kammerat fra Den Gale Pose Nicholas 'Coldhands' Kvaran "har ingen ord", lyder det i et opslag, hvor han videreformidler en besked fra Rasmus Bergs søster.

Har ingen ord! Astrid, Rasmus søster: Dette er nok det sværeste opslag jeg har skrevet nogensinde. I går tog min...

Posted by Nick Coldhands on Wednesday, November 7, 2018

Også den danske dj og radiovært Dan Rachlin giver på Facebook udtryk for sin sorg, I opslaget hylder han først og fremmest Rasmus Berg samt Jesper 'Jokeren' Dahl og Nicholas 'Coldhands' Kvarans stædige arbejde med Den Gale Pose.

- I dag kom nyheden om, at Rasmus er død. Alt, alt for tidligt. Den fineste, finurlige og festlige fyr, som ikke er mere. Hvil i fred, søde Rasmus, skriver han videre.

Tre unge mænd, men med erfaring fra et amerikansk eventyr og stædigt arbejde i årevis. 20 år siden. Jokeren, Nick...

Posted by Dan Rachlin on Wednesday, November 7, 2018

Den Gale Pose blev dannet i slutningen af 1980'erne og blev for alvor kendte gennem 1990'erne, hvor de udgav hits som 'Flere ho's' og 'Spændt op til lir'.

Deres samarbejde stoppede i 2002, men gruppen fandt kortvarigt sammen igen i 2011, hvor de gav en koncert.

Ligeledes har Rasmus Berg været en del af Madness 4 Real, der producerede musik sammen med tunge amerikanske drenge som Eazy-E og Ice Cube og danske rap-ikoner som Malk de Kojn, Clemens og L.O.C.