TV 2's Facebookbrugere i ophedet debat: - Det gør jo ikke ondt at stille p-skiven

16x9
Kasper Mondbjerg Bjørklund, uddeler i SuperBrugsen i Esbjerg. Foto: TV 2

En brugsuddeler i Esbjerg skrottede p-vagterne, da de gjorde hans kunder sure. Men var det en god idé? Debatten splitter TV 2's brugere på Facebook.

I Esbjerg har uddeleren i byens SuperBrugsen sendt p-vagterne hjem, da hans kunder blev rasende over p-bøder, mens de handlede hos ham.

Og det har skabt en ophedet debat på TV 2's Facebook-side.

For skal supermarkederne lade børnefamilier handle i fred - uden at stresse over, om de har stillet p-skiven - eller er det så nemt at stille en p-skive, at man kun har sig selv at takke for en hilsen sat bag vinduesviskeren?

Du kan selv deltage i debatten her:

Synes du, at dit supermarked burde gøre det samme?

Posted by TV 2 NYHEDERNE on Thursday, February 16, 2017

Folk er forkælede

- Det er jo gratis, hvis man stiller p-skiven. Kan virkelig ikke se problemet. Det er jo deres egen skyld, hvis de får en bøde. Hold kæft, hvor er folk blevet forkælede!, skriver Anja Holst Kragh i en kommentar til Facebook-opslaget.

Og det er stemningen blandt de fleste Facebook-brugere.

- Det er sgu da forkælet, at folk overreagerer så voldsomt, når det er dem selv, der ikke har kunnet tage sig 30 sek. til lige at sætte p-skiven, skriver Lærke Rasmussen i en kommentar, der har modtaget mange likes og reaktioner.

Raser mod rasende kunder

Derudover er der flere, der raser mod kunderne for at rase mod SuperBrugsen.

Det var nemlig, hvad der skete, da p-vagter fra OnePark i foråret 2016 blev sluppet løs med bødeblokken på pladsen foran supermarkedet i Esbjerg.

Selv efter to måneder med rene advarsler, strømmede det ind med klager.

-  Skammeligt, at kunder giver Superbrugsen skylden for deres egen fejl. Især når de har uddelt advarsler i 2 måneder. Men kan godt se det, for det er enormt svært at sætte en p-skive, skriver Thomas Agesen i en anden populær kommentar.

- Flere af dem, tak

Men det er ikke alle, der deler den betragtning.

- Det er ikke rimeligt, vi skal betale for at parkere, når vi skal handle, skriver Karin Anne Juliussen Nielsen.

- Det er stressende, når man er i et storcenter og skal ose, måske spise frokost og alt i alt have en hyggelig shoppedag. (...) 2- 3 timer går hurtigt, når man shopper og gerne vil hygge samtidig. Det er vel for pokker også derfor de har så mange forretninger i disse centrer. De spænder ben for sig selv.

Og endelig er der de, der hylder brugsuddeleren fra Esbjerg.

- Godt gået. Her hører vi om en brugsuddeler, der vil sit publikum det godt og lytter til dem. Flere af dem tak, skriver Anette Christoffersen i en meget liket kommentar.

Men hendes kommentar bliver mødt med flere af samme skuffe som ovenover: Tag selv ansvar og stil p-skiven.