Jøden til TV 2-vært: Ro på homie

Du kan se KULTUREN PÅ NEWS på TV 2 PLAY her Onsdag kom det frem, at fire store festivaler, heriblandt Roskilde og Skanderborg, har valgt at boykotte

Du kan se KULTUREN PÅ NEWS på TV 2 PLAY her

Onsdag kom det frem, at fire store festivaler, heriblandt Roskilde og Skanderborg, har valgt at boykotte de to bookingbureauer Beatbox Booking og Skandinavian - og det har skabt røre i den danske musikbranche.

De to bureauer er rystede over det, de kalder et frontalangreb på dem og deres medarbejdere.

Angrebet skyldes, at Nibe, Jelling, Skanderborg og Roskilde Festival er bekymret for konkurrencen fra henholdsvis Northside Festivalen i Aarhus og ikke mindst den kommende Tinderbox i Odense.

En af de musikere, der er under bookingselskabet Skandinavians faner, er rapperen Michael Mühlebach Christiansen med kunstnernavnet ”Jøden”. Han er dermed berørt af situationen, men han tager det indtil videre helt roligt:

- Hey homie – det her er september. Der er over et halvt år til festivalsæsonen starter igen. De skal nok nå at blive gode venner igen, siger han til Kulturen på NEWS og fortsætter:

- Det var lige lovligt tidligt at ”vaske sit undertøj offentligt”. De skulle nok have kommunikeret lidt frem og tilbage først, før de kommunikerer det ud til verdenspressen. Det er som om, vi får det at vide samtidigt med jer, lyder det.

"Jøden" var i øvrigt nået frem til studiet godt og vel et enkelt minut før interviewet, da hans bil var brudt sammen nær Slagelse, hvorfra han måtte tage en taxa resten af vejen. Det til trods havde han en relativt afslappet fremtoning under interviewet.

Bedøm selv - og se hele interviewet med ”Jøden” om problematikken i klippet ovenfor.