To unge dræbt i motorcykelulykke

16x9

To mænd fra Vejle har onsdag morgen mistet livet i en motorcykelulykke i Vejle.

To mænd fra Vejle har onsdag morgen mistet livet i en motorcykelulykke i Vejle. En tredje mand fra Vejen blev kvæstet i ulykken, som skete på Nordkajen i Vejle.

- Klokken 04.05 bliver vi alarmeret om, at der er sket et uheld på Nordkajen ved Vejle Havn. Patruljen finder en motorcykel kilet på støttebenet til en stor mobilkran. Og der finder de så to livløse personer og en kvæstet person, siger vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi Frits Lund til tv2.dk.

Den kvæstede, der er en 22-årig mand, er uden for livsfare. De afdøde er to unge mænd fra Vejle på henholdsvis 22 år og 23 år.

- Vi ved ikke rigtig, hvad der er sket, da der ikke var nogle vidner til ulykken. Men mistanken går på, at de har kørt dernede og så har de overset kranens støtteben, men vi kan ikke konkret i og med, at vi ikke har nogle vidner, siger Frits Lund.

De pårørende er underrettet.