BLOG: Kan du kende Danmark?

16x9
Christiansborg. Foto: Jeppe Bjørn Vejlø / Scanpix Denmark

BLOG: VLAK-regeringens slappe udlændingepolitik er ved at ændre Danmark til ukendelighed.

”Vi skal passe på Danmark. Så vi kan genkende vores land”. Sådan sagde statsminister, Lars Løkke Rasmussen, på Venstres Landsmøde den 17. november 2018. Det lyder flot. Problemet er bare, at VLAK-regeringens slappe udlændingepolitik er ved at ændre Danmark til ukendelighed.

Partierne i den blå blok lovede under valgkampen ved sidste folketingsvalg i 2015 en straksopbremsning. De fik magten, men de har ikke leveret på det. De sad på hænderne, da migranter vandrede på vores motorveje – direkte ind i vores skoler, daginstitutioner og boligområder. Tusindvis får asyl og bliver familiesammenført årligt. Danske statsborgerskaber bliver uddelt i flæng. Udviklingen bliver ikke vendt. Tværtimod.

I år 1988 var der 95.025 ikke-vestlige indvandrere og efterkommere i Danmark. Nu er her 493.468. Det er en femdobling på 30 år. Forestil jer, hvis der også bliver en femdobling de næste 30 år. Så vil der altså i år 2048 være 2,5 million ikke-vestlige indvandrere og efterkommere i Danmark. Alarmklokkerne bør ringe hos alle danskere.

Danmarks Statistik har netop udgivet publikationen, ’Indvandrere i Danmark 2018’. Det er meget dyster læsning. Da jeg sad og læste hovedkonklusionerne i toget på vej til arbejde, fik jeg en stor knude i maven. Jeg er simpelthen så bekymret for det Danmark, dine og mine børn og børnebørn skal leve i.

I 2008 udarbejdede Danmarks Statistik en fremskrivning, der viste, at vi i Danmark kunne forvente 340.518 ikke-vestlige indvandrere i år 2050. Men det tal har vi allerede nået nu. I 45 af landets 98 kommuner er flere end hver 10. indbygger indvandrer eller efterkommer. I flere kommuner er andelen over 25 procent.

Afviklingen af det Danmark, vi kender, er allerede i gang

Danmarks Statistik fremskriver den ikke-vestlige indvandring i Danmark til 867.258 personer i år 2060. I det tal er kun indregnet de direkte indvandrere plus 1. generation. De følgende 3-4 generationer er ikke talt med. Der er altså tale om absurd høje tal, som bør bekymre alle danskere.

Det er vores fælles velfærdssamfund, der er ved at dø. Hvis vi ikke gør noget nu, vil det have dystre konsekvenser, vi i vores vildeste fantasi ikke har lyst til at forestille os. Allerede nu har vi fået en forsmag på, hvad der venter os.

Moskéer skyder op i flere byer. Vores børn ser hver dag det kvindeundertrykkende tørklæde i institutioner og skoler. Jul er blevet til ’24 dage med kultur’ på Nørrebro. Indvandrerbanderne skyder løs på åben gade. Terrorsikring er blevet nutidens arkitektur. Antallet af anmeldte voldtægter er eksploderet. Politi, redning og hjemmehjælpere mødes med vold og hærværk i visse udlændingetunge boligområder. Kriminalitet begået af personer med ’mellemøstligt udseende’ er mere eller mindre dagligt læsestof i medierne. Danskerne tvinges til at indordne sig. Halalslagtet kød og kønsopdelt svømning accepteres uden videre. Det ene ubrugelige integrationsprojekt afløser det andet.

Og hvad gør vores ledende politikere? De politiske ordfører for de tre regeringspartier sidder bag Christiansborgs tykke mure og fejrer VLAK-regeringens 2-års fødselsdag med balloner, gaver og flag i en video på de sociale medier. Undskyld mig, men hvad pokker foregår der? Fejrer de, at de har skabt et utrygt land for danskerne?

10 ud af 12 overfaldsvoldtægter begås af indvandrere eller efterkommere. Hver anden voldtægtsdømt er indvandrer eller efterkommer. Efterkommere af ikke-vestlige indvandrere begår næsten to en halv gange så meget kriminalitet som resten af befolkningen i Danmark.

Politikerne har en suppeterrin på hovedet

Nu skal vi igen høre på,

at politikerne finder tallene ’chokerende’. Hvis de så bare ville handle på det. Men det gør de ikke. De fortsætter med at være i deres ’safe space’ med en suppeterrin på hovedet, som de har set Jonatan Spang og Lars Mikkelsen gøre på den svenske måde i DR-programmet, ’Tæt på sandheden’.

Politikerne vil fortsætte med at rakke os i Nye Borgerlige ned. Det er jo det mest bekvemmelige for dem. På den måde slipper de for at tage stilling til den ubehagelige virkelighed, de selv har været med til at skabe. I Nye Borgerlige har vi ikke en suppeterrin på hovedet. Vi vil blive ved med at argumentere for, at vores tre ufravigelige krav er sund fornuft:

  • Totalt asylstop
  • Kriminelle udlændinge skal udvises efter første dom
  • Udlændinge skal forsørge sig selv

Det er den vej, vi skal gå for at genoprette vores land. Jeg kan ikke kende Danmark mere. Derfor skal det være slut med tom snak. Danskerne fortjener politikere, der handler. Hvis du stemmer, som du plejer, får du mere af det samme. Jeg vil anbefale dig at prøve noget nyt. Sæt dit kryds ved Nye Borgerlige, så vi kan få vores frie og trygge Danmark tilbage. Det Danmark, vi kender.