BLOG: Indvandringens pris: 36 mia. kr. om året

16x9
Flygtninge vandrede på motorvejen fra Padborg i 2015. Foto: Claus Fisker / Scanpix Denmark

BLOG: Nye tal fra Finansministeriet viser sort på hvidt, at indvandring fra ikke-vestlige lande kostede de offentlige kasser 36 mia. kr. alene i 2015!

Det er et svimlende højt beløb. Den ikke-vestlige indvandring fra lande som Somalia, Afghanistan, Syrien, Iran, Libanon osv. er en gigantisk underskudsforretning for Danmark. År efter år. Berigelse? Eller snarere en byrde? Svaret er naturligvis det sidste. Det må efterhånden stå klart for alle.

Og det er også trist at måtte konstatere, at tallet er i stigning. I 2014 var tallet således 33 mia. Kr. Man må også have en forventning om, at den massive migrantstrøm, som ramte Danmark i 2015, vil have negative konsekvenser i forhold til ikke-vestlige indvandreres “bidrag” til den danske økonomi de kommende år.

Man kunne ansætte mange politibetjente eller gøre meget godt i ældreplejen, på hospitalerne og i daginstitutioner og skoler for 36 mia.

Vestlige indvandrere og efterkommere giver et plus på 3 mia. kr., så samlet set kostede indvandringen danskerne 33 mia. kr. i 2015.

Det er godt, at vi har fået begrænset migranttilstrømningen til Danmark efter de katastrofale år med Helle Thornings regering, hvor indvandringspolitikken blev lempet gang på gang og tilstrømningen bare steg. Men tallene fra Finansministeriet understreger med al ønskelig tydelighed, at der er brug for det paradigmeskifte i udlændingepolitikken, som DF kæmper for. Vi skal have gang i hjemsendelserne. Der skal ganske enkelt færre ind og langt flere ud.

Den barske realitet er, at beregningerne viser, at “fortidens synder” kommer til at plage os i årene fremover. Det tager lang tid, inden opstramninger for alvor sætter sig igennem i statistikkerne. For mange af de mennesker, som kom hertil i 80’erne og 90’erne, og som aldrig for alvor har fået fodfæste på arbejdsmarkedet og bidraget til det danske fællesskab, sætter sig spor i statistikkerne mange år endnu.

Derfor er et paradigmeskifte i udlændingepolitikken så nødvendigt.