Konservative: Et historisk svigt hvis skattelettelser bliver opgivet

De Konservative tror ikke på, at den borgerlige regering kan lade være med at gennemføre de lovede skattelettelser.

- Det vil være et historisk svigt af dimensioner, hvis ikke en borgerlig regering kan sørge for skattelettelser, så vi kan fremtidssikre vores samfund.

Det siger de Konservatives skatteordfører Brian Mikkelsen efter Dansk Folkeparti onsdag aften meldte ud, at man ikke vil medvirke til skattelettelser i denne valgperiode.

Dansk Folkeparti siger, at de stigende udgifter til flygtninge betyder, at der ikke er råd til skattelettelser. Men det mener Brian Mikkelsen og de konservative er en hel forfejlet argumentation:

- Det politiske mod til at gennemføre skattelettelser er netop det der skal til, for at vi kan finansiere udgifterne til flygtningene og velfærdssamfundet, siger Brian Mikkelsen.

Han accepterer udmeldingen fra Dansk Folkeparti, men tror dog stadig på, at når det kommer til stykket, så får de borgerlige partier en aftale om skattelettelser allerede i denne valgperiode.

- Det er helt legitimt, at Dansk Folkeparti melder ud som de gør. Men når vi sætter os ned i et borgerligt rum og alle får noget ud af forhandlingerne, så skal vi nok få en aftale, siger han.