Jysk lottomillionær køber nye briller, campingvogn - og hele campingpladsen

16x9
John Vincent Nilsson vandt 12,5 millioner kroner i lotto. Nu har han købt den campingplads, han forelskede sig i for flere år siden. Foto: Privatfoto

Sønderjyske John Vincent Nilsson har vundet 12,5 millioner kroner for fire måneder siden. Nu har han købt stort ind.

Han rystede over hele kroppen, da han læste lottotallene på tekst-tv. Han havde dem alle sammen på samme række, og førstepræmien lød på 12,5 millioner kroner.

- Jeg var sikker på, jeg havde set forkert. Jeg prøvede at ringe til min søster, men hun svarede ikke. Så ringede jeg til min svoger, men han svarede heller ikke. Derefter løb jeg over til naboen, men hun var ikke hjemme, siger John Vincent Nilsson til TV 2 om den dag i marts, hvor han vandt de mange millioner.

Derefter drønede han ned til den forhandler, hvor han havde købt sin lottokupon, hvor han fik konstateret, at den var god nok.

Køber hele campingpladsen

Da han efterfølgende tager i banken, får han prompte overført et forskud på 200.000 kroner.

- For nogle af de penge købte jeg min kærestes campingvogn. Hendes stod alligevel stille, og den var i bedre stand end min egen. Derudover købte jeg et par nye briller med 'automatiske' solbriller til 5.500 kroner, fortæller John Vincent Nilsson.

Der er stadig mange penge tilbage, og de skal ikke smuldre væk. De skal holde resten af mine dage, du

John Vincent Nilsso, nyslået lottomillionær

Da de 12,5 millioner kroner triller ind på kontoen halvanden måned senere, laver John Vincent Nilsson dog sin hidtil største investering. Han køber hele Madeskov campingplads, der er hans favorit af alle de campingpladser, han har camperet på.

- Jeg har altid sagt til ejeren af campingpladsen, at den dag jeg vinder i lotto, køber jeg pladsen. Ejeren hun grinede, da jeg for nylig kom og sagde, at jeg ville købe den, men nu har jeg altså købt den, siger den nyslåede ejer af Madeskov Camping, der ligger ud til Augustenborg Fjord.

- Jeg forelskede mig i stedet første gang, jeg kom her. Det ligger ved vandet, her er fiskemuligheder, og her er alt, hvad der skal være, siger han, der har taget fri fra sit arbejde som vicevært i en måned for at koncentrere sig om sit nye ejerskab.

Stadig millioner på kontoen

Hvad han måtte lægge for campingpladsen, vil han ikke ud med, men der er stadig penge fra gevinsten tilbage efter købet, fortæller han.

- Der er stadig mange penge tilbage, og de skal ikke smuldre væk. De skal ikke bare gå til fis og ballade. De skal holde resten af mine dage, du. Det vil jeg sørge for ved ikke at skeje ud. De skal placeres fornuftigt. Jeg har alletiders bankrådgiver, så det må han hjælpe mig med.

For nogle af de penge købte jeg min kærestes campingvogn. Hendes stod alligevel stille, og den var i bedre stand end min egen. Derudover købte jeg et par nye briller

John Vincent Nilsson

Trods gevinsten og nyerhvervelsen af Madeskov Camping vil han fortsætte i sit arbejde som vicevært.

- Det vigtigste for mig er, at jeg stadig er mig selv. Jeg skejer ikke ud, så jeg beholder også mit arbejde som vicevært, siger han.

I tv-indslaget herunder kan du se, hvordan sønnerne til en tidligere lottovinder reagerer, da faderen fortæller dem, at han har vundet 15 millioner kroner  lotto.