Lette tricks: Sådan sælger du boligen hurtigere

De er lette og de er billige, de tricks, der kan gøre, at din bolig bliver solgt hurtigere. Herover deler TV 2-vært Sara Lygum ud af guldkornene.

Boligekspert, ejendomsmægler og vært på TV 2-programmet Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed Sara Lygum giver i tv-indslaget herover boligsælgerne fem tricks, der kan sælge boligen hurtigere.

Se Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed på TV 2 Play her.

1: Ryd op

Ryd op i dit hjem. Det lyder ikke som noget, der burde rykke på tiden det tager at sælge en bolig, - men det gør det, mener Sara Lygum.

Roder det i din bolig, når de potentielle boligkøbere kommer, kan det nemlig betyde, at køberne tænker, om der også er sjusket med vedligeholdelsen af langt vigtigere ting som for eksempel taget.

- Har du ryddet pænt op giver det et indtryk af, at der er passet godt på hjemmet, siger hun i tv-indslaget herover.

2: Indret dit hjem efter målgruppen

Overvej også, hvilken slags boligkøber, der kunne være interesseret i at købe dit hus, og indret huset efter det, råder Sara Lygum.

- Se på, hvem der kunne være interesserede i sådan en bolig, som du har. Hvis den er bedst egnet til en familie, så indret det, så en ny familie kan se at de kan indrette sig der og få en hverdag til at fungere der, siger Sara Lygum.

3: Fjern møbler

Har du i løbet af årene fået stoppet en ekstra stol eller sofa ind i møblementet, så vær kritisk og flyt det ud.

- Har du fået en ekstra sofa eller bogreol ind, der sluger for meget lys, så flyt det, siger Sara Lygum og peger på, at nogen måske kan få opmagasineret et par ting hos venner eller familie, mens boligsalget står på.

4: Tænd lyset

Tænd lyset i dit hjem, når køberne skal komme, anbefaler ejendomsmægleren også.

- Det virker enormt indbydende at komme til et hjem, hvor lyset er tændt. Måske kan man også tænde et par stearinlys. Indtrykket bliver bedre, hvis der er lys og varme, siger Sara Lygum.

5: Skru’ op for varmen

Ligesom det er en god ide at tænde lyset, anbefaler Sara Lygum også, at man tænder op for varmen. Også, hvis der er nogle rum, I ikke selv bruger.

- Sørg altid for at der er lidt varme på, så bliver indtrykket bedre, siger hun og peger på, at det modsatte – et koldt rum – ikke virker særligt indbydende.

6: Køb friske blomster

Det sidste trick lyder, at købe en buket friske blomster eller to, fordi det giver et godt helhedsindtryk.

- Det har noget at sige, at der er god luft og friske blomster, siger Sara Lygum.

Få alle de lette tricks uddybet i tv-indslaget øverst.

I tv-indslaget herunder kan du se, hvad du aldrig skal gøre som boligkøber, hvis du vil gøre dig de bedste forhåbninger om at få din drømmebolig.