Zuckerberg: Facebook kigger på en "dislike"-knap

16x9

<p><span style="font-size: small;">Så er der - måske - godt nyt til de brugere på Facebook, der er trætte af trykke "synes godt om".</span></p>

Så er der - måske - godt nyt til de brugere på Facebook, der er trætte af trykke "synes godt om".

Under en offentlig spørgerunde afslørede Mark Zuckerberg nemlig, at det sociale medie i øjeblikket overvejer at indføre en "synes ikke godt om"-funktion.

Dermed imødekommer Facebook muligvis den massive mængde brugere, der i flere år har efterlyst et alternativ til like-knappen. Emnet var da også blandt de mest hyppigt kommenterede på Facebook under spørgerunden, der løb af stablen torsdag.

Zuckerberg slog dog samtidig fast, at en potentiel dislike-knap ikke skal være et middel for brugerne til at slå hinanden i hovedet.

LÆS OGSÅ: Facebook vil stoppe dine fulde-selfies

- Nogle brugere har efterspurgt funktionen, fordi de gerne vil kunne tilkendegive, at noget ikke er godt. Sådan bliver det ikke, det tror jeg ikke ville være godt for fællesskabet, siger han.

Ifølge Zuckerberg overvejer Facebook i stedet, hvordan de kan vende en negativ funktion til noget mere positivt. Han anerkender dog behovet for flere like-muligheder.

- Der er ting i folks liv, som er triste eller tragiske, som brugerne ikke ønsker at "like". Vi har i et stykke tid snakket om, hvordan vi kan lade brugerne udtrykke flere følelser, for eksempel overraskelse, siger han.

Du kan se video fra hele spørgerunden her.