Sådan laver du en smartere ønskeliste

16x9

<p>Ønskelister kan være en svær ting at konstruere.

Ønskelister kan være en svær ting at konstruere. Specielt når du kommer op i alderen og pludselig skal til at finde ud af hvad du egentlig ønsker dig. Men ønskelister kan heldigvis klares på en langt nemmere manér end tidligere – både for dem der skal have gaver, og for dem der skal købe.

Addwish.com

Danske Addwish er en overskuelig og meget brugervenlig side, hvor man kan oprette ønskelister til sig selv og andre. Eksempelvis hvis du har brug for at få samlet familiens ønskelister, så er der mulighed for det.

Addwish kommer både på nettet og kan hentes som app til både iOS og Android. Man kan skrive ting på listen, og gennem et samarbejde med 500 butikker kommer der en del forskellige forslag frem, så man kan skrive det præcise ønske ned med pris og sted de kan købes.

For folk der køber gaver er det også et godt værktøj, da man hurtigt kan få et overblik over hvad der allerede er købt. Oplagt ved bryllupper, hvor gaveregnen skal koordineres.

Onskeseddel.dk

En meget enkel tilmelding gør det muligt at oprette ønskelister sammen. Det er igen oplagt ved børnenes ønskelister eller ved en fælles liste til bryllupper og lignende.

Jeg-oensker-mig.dk

Her benytter listen sig udelukkende af RSS-feeds, så du opretter en liste med det samme uden oprettelse af profil. Det smarte ved den er, at man nemt kan komme i gang og nemt dele listen, som så andre kan abonnere få tilsendt og abonnere på.

Huskgaven.dk

Her kan man også oprette ønskelister og finde andres, men det smarte er også, at det kan være et godt sted at finde den oplagte julegave. 

MeYou.dk

Det samme er denne butik, der har alt lige fra kopper til kursus i selvhypnose og rygestop. Et muligt sted at surfe, hvis du er gået helt i stå med julegave-indkøbene.