Så kommer Xbox One til DK: Så længe skal du vente

16x9

<p>Mens Playstation 4 soler sig i et hav af markeder verden rundt - deriblandt også Danmark, så står det anderledes til med Microsofts Xbox One, der e

Mens Playstation 4 soler sig i et hav af markeder verden rundt - deriblandt også Danmark, så står det anderledes til med Microsofts Xbox One, der endnu ikke kan købes herhjemme. Men nu er der endelig kommet nyt om hvornår vi kan regne med den i butikkerne. 

Desværre må du vente noget længere end hvad rygterne og forhåbninger havde lydt på. Der havde været en del rygter om april, men i stedet må vi nu vente til september, oplyser Microsoft i en pressemeddelelse. 

Der er ingen konkret dato andet end september 2014, der er næsten et år efter den blev verdenslanceret som i blandt andet Tyskland, Storbritannien og USA. 

Der er heller ingen dansk pris endnu, men Microsoft oplyser selv, at ventetiden har været givet godt ud, da der er kommet en hel del nye spiltitler til den tid. Ikke mindst det anmelderroste og netop lancerede Titanfall, kommende Watch Dogs, Tom Clancys The Division og Destiny. 

Vi følger op, når vi ved mere. Og efter pressemeddelsen at dømme, så vil det være til april, hvor der vil komme flere informationer ud.