Kamera-test på mobilen: Hvilken er bedst?

Jeg kan lige så godt ligge det ud som det er - det er ikke alt jeg har forstand på... Og specielt ikke når det kommer til billeder.

Jeg kan lige så godt ligge det ud som det er - det er ikke alt jeg har forstand på... Og specielt ikke når det kommer til billeder. Men det har den professionelle fotograf Lars Bech, som blandt andet har taget de officielle billeder af Dronningen, på en mobil. 


Han fik tre af de nyeste kamera-mobiler i hånden i form af HTC One X, LG Optimus 4X HD og iPhone 4S. På grund af et noget tidspresset indslag, måtte vi desværre skære andre mobiler fra, som eksempelvis Sonys helt nye Xperia S, som du kan læse Jakobs anmeldelde af her.

Men Lars Bech tog de tre kamera ud på en foto-shoot på Nørrebro for at give dem en test. Motivet skulle være udfordrende i form af farve, så der blev fundet en skarp rød baggrund, der nok skulle give kameraerne noget at arbejde med. 

Derudover ville han også se på hvor gode de er, når det kommer til bevægelse, da det oftest er sådanne billeder man tager med mobilen. 

Som I kan se i indslaget her var det bestemt ikke alle kameraer, der tog den røde baggrund lige godt til sig. Men derimod andre, der klarede sig bedre, når det kom til bevægelserne. 

Se hvem der klarede sig bedst set fra Lars Bechs udgangspunkt:

http://www.youtube.com/watch?v=4UQmcmzwFl0

Men jeg ved jo hvordan smag og religioner kan være forskellige her på sitet, og det er blandt andet derfor vi har en åben kommentarboks forneden. Så kom endelig med din mening og måske bedreviden om nogle af kameraerne/mobilerne. Men hold dig til en god tone. 

Og så vil jeg gerne opfordre jer til at sende os jeres bedste mobil-billede til mig på dagu@tv2.dk. Dem vil vi nemlig meget gerne bringe her på Beep.