Køb ikke ny iPad: Guld-versionen er på vej

16x9

<p>Endnu en måned og endnu en Apple-lancering, hvis man skal tro snakken.

Endnu en måned og endnu en Apple-lancering, hvis man skal tro snakken. Både Bloomberg og Apple Insider melder om et kommende Apple-arrangement i midten af oktober uden at være mere præcis end det. 

Der har længe været snak om nye iPads, og eftersom de nuværende modeller er et år gamle, de blev præsenteret oktober sidste år, så er det på tide, at de får en opdatering. Og samtidig har et oktober-event fra Apple også luret i rygte-kulissen. 

Omdrejningspunktet til eventet skulle være nye iPads, hvor rygterne mest specifikt slænger sig om en ny iPad Air, der kommer med Apples nye A8-chip, bedre Touch ID og så en guldfarve, der præger iPhone-modellerne i dag. Her kunne man også kaste iPad Mini med retina-skærm med ind i puljen. Den mangler blandt andet Touch ID, og dette kunne meget vel være tiden for den opdatering.

LÆS OGSÅ: Apples nye styresystem er færdigt: Kan snart hentes

Salget af iPads har dog den seneste tid været noget dalende, og med Apples nylige lancering af store iPhones, gør ikke markedet nemmere for Apples egne tablets. I den modsatte størrelses-orden er der snakken om en meget stor iPad, som måske/ måske ikke kunne dukke op. 

Og taget de seneste Apple-nyheder om det kommende styresystem, Yosemite, i betragtning, så kunne noget tyde på, at et sådan event ikke kun vil omhandle nye iPads. Men det ved vi sikkert meget mere om, som tiden den går.