iPhone 6 slår ny rekord: Den mest populære mobil til dato

16x9

<p>Det er en historie, der gentager sig selv. Apple formår at slå rekord hver gang de sender en ny iPhone på gaden.

Det er en historie, der gentager sig selv. Apple formår at slå rekord hver gang de sender en ny iPhone på gaden. Og denne gang er ingen undtagelse. For Apple åbnede for forudbestillingerne i fredags, og allerede inden for 24 timer havde 4 millioner kunder skrevet sig op til en af de to større iPhones, der kommer ud i butikkerne på fredag. 

Det er dobbelt så mange, som da Apple åbnede for salget af iPhone 5 to år tilbage.

LÆS OGSÅ: Så meget skal du betale for iPhone 6

En del af årsagen kan meget naturligt forklares med, at Apple nu lancerer to modeller, der derved fordobler interessen. Men det gør det ikke alene. Apple-brugerne har utvivlsomt ventet på større iPhones.  

Både iPhone 6 og 6 Plus kommer ud i butikkerne i 12 lande på fredag den 19. september. Samme dag som flere teleselskaber åbner op for de danske forudbestillinger. Og noget kunne tyde på, at de to iPhones vil lande i de danske butikker på næste fredag den 26. september.  

LÆS OGSÅ: Dansk butik: Vi har iPhone 6 i næste uge

Flere oplysninger tyder på, at det er noget mere besværligt, at få skaffet sig en iPhone 6 Plus på 5,5-tommer, skriver Forbes. Om det skyldes en større interesse for phablet-størrelsen eller om Apple blot har holdt lidt igen med produktionen af de større skærme, er svært at sige.

Skal du have den nye iPhone - og i så fald hvilken størrelse?

Kilde: Forbes