Følg en roman blive skrevet live

Om det er en kommentar til vores fascination af reality-fænomenet og overvågningssamfundet, et pr-stunt der forhåbentlig vil booste salget af romanen,

Om det er en kommentar til vores fascination af reality-fænomenet og overvågningssamfundet, et pr-stunt der forhåbentlig vil booste salget af romanen, eller Silvia Hartmann er grebet af en form for litterær ekshibitionisme er svært at svare på.

Sikkert er det dog, at den engelske forfatter Silvia Hartmann med sin seneste roman skaber nye rammer for, hvordan en forfatter arbejder. Hun har nemlig budt alle velkommen til at kigge hende over skulderen, mens hendes nye fantasyroman The Dragon Lords bliver til.

Det foregår ved, at hun skriver på romanen i et offentlig Google Docs-dokument, hvor alle kan tage et kig på, hvordan det går med romanen. Det kan være svært at fange Silvia Hartmann mens hun skriver, men det er spændende at følge udviklingen og arbejdsprocessen i det at skrive en roman. Især hvis man går med en spirende forfatter i maven.

Du kan følge med i, hvordan romanen tager form lige her, og du kan følge Silvia Hartmann på Twitter her.