Et paradoks er nu løst: Læs mens du løber

16x9

<p><em><span style="font-size: 13px;">Run n Read passer perfekt til dit neongule pandebånd. Billede: Weartrons</span></em></p>

Run n Read passer perfekt til dit neongule pandebånd. Billede: Weartrons

Har du prøvet at få den monotone tur på løbebåndet til at virke mindre kedelig ved at læse en bog har du højst sandsynligt oplevet hvor svært det kan være. Den hoppende gang kan gøre det stort set umuligt at gøre et indhug i din bog, og det kan føre til hovedpine og kvalme. Indtil nu har lydbøger været det eneste alternativ.

Techfirmaet Weartrons mener dog, at bøger skal læses og ikke høres, så de er kommet løbebånds- og biblioteksentusaiasterne til undsætning.

Run n’ Read hedder deres produkt, der får teksten i din e-bog til at følge kroppens bevægelser, og dermed gør teksten lettere at læse, mens du kæmper på løbebåndet. Run n' Read kan klipses fast til din trøje eller dit pandebånd, hvis du stadigvæk sidder fast i 80’erne.

Apparatet kan også bruges til folk, der oplever køresyge på bumlende togture. For at skifte side, skal man bare trykke på Run n’ Read trackeren. Ét tryk for én side frem, og to for en tilbage. Den tilhørende software er gratis, og kan bruges til både iOS og Android-apparater.

Selve Run n' Read gadget'en kan lige nu købes for 55 dollars gennem Weartrons fundraiser-side.