Byg Rundetårn i populært computerspil

16x9

<p>Når SimCity-entusister i hele verden til marts skal agere borgmester og opbygge den perfekte by, får de mulighed for at opføre et af Danmarks varte

Når SimCity-entusister i hele verden til marts skal agere borgmester og opbygge den perfekte by, får de mulighed for at opføre et af Danmarks vartegn – nemlig Kong Christian 4.s Rundetårn fra år 1642, der ligger i Købmagergade i Københavns Indre By.

Rundetårn er dog blot en af mange verdensberømte bygninger, du kan boltre dig med i det nye SimCity, som udkommer til både pc og Mac den 7. marts 2013. Du kan således også lade blandt andet Londons Big Ben og Eiffeltårnet i Paris pryde din virtuelle by. Det skriver Recordere.

Danmark populær i spilverdenen
Det er ikke første gang, at Danmark på den ene eller anden måde sniger sig ind i et computerspil. Tilbage i august sidst år havde et Danmarkskort en fornem placering i onlinespillet World of Warcrafts logo i en trailer for den seneste udvidelse, 'Mists of Pandaria'.

Senest har den danske sangerinde Sisse Marie fået sin sang ’Paralyzed’ med i The Sims Seasons, som udkom i november sidste år. Sangen er indspillet på det konstruerede sprog Simlish, og sangerinden er desuden selv med i spillet som en animeret figur.