Bred forventning om iPad Mini til efteråret

En markedsanalytiker, JungHoon Chang fra Samsung Securities, skriver i en nu lækket rapport, at Apple er i gang med at teste forskellige skærmteknolog

En markedsanalytiker, JungHoon Chang fra Samsung Securities, skriver i en nu lækket rapport, at Apple er i gang med at teste forskellige skærmteknologier til brug i produktionen af iPad-modeller, og at alt tyder på, at firmaet gør klar til en lancering af en mindre iPad-model i løbet af efteråret.

Samsung-analytikeren skriver, at Apple har valget mellem højtopløselige IPS-LCD-paneler fra Sharp eller AMOLED-skærme fra Samsung, men hos koreanerne er man ikke sikre på, at man vil kunne følge med efterspørgslen.

Rapporten er fra december sidste år, og indeholder et vælg af detaljer om Samsung selv og firmaets konkurrenter. 

Samtidig rapporterer den kinesiske erhvervsavis, DigiTimes, at Apples underleverandører har sendt testkomponenter til Apple, og at alt tyder på at firmaet kan gå i gang med masseproduktion af en iPad med 7,85-tommer skærm i slutningen af året.

Den mindre iPad vil sandsynligvis få en pris i omegnen af 250-300 dollars, skriver DigiTimes. Apples nuværende iPad 2 kan i USA købes fra 500 dollars.

Apple lancerer iPad 3 på onsdag ved en event i San Francisco.