Kan du også spare 1.000 kroner i julen?

Normalt tænker de ikke over, hvor meget de bruger på julen, og sidste år brugte de knap 6.000 kroner. I aften i TV 2-programmet Pengerådgiverne får Pia og Kim Jensen en række gode råd til, hvordan de kan spare 1.000 kr i december, - uden at det går ud over julehyggen.

5.855 kroner. Det er det beløb, Kim og Pia Jensen brugte på and, flæskesteg, kartofler og gaver i julen sidste år. I år skal de klare sig for 1.000 kroner mindre.

- Uha, det er nok mig, der er den største pengebruger. Jeg kan ikke gå forbi en nisse uden at jeg skal have den med hjem, siger Pia Jensen om sit forhold til indkøb i julen.

Pia og Kim Jensen er med i aftenens udgave af TV 2-programmet Pengerådgiverne klokken 21.25. I programmet modtager ægteparret gode råd om, hvordan de opnår besparelsen på 1.000 kroner.

- Pia og Kim har det som de fleste har det i julen - de vil gerne kredse om hinanden, og så er det, vi kommer til at bruge flere penge, end vi egentlig har råd til, siger konsulent hos Penge- og pensionspanelet Louise Skjødsholm og uddyber:

- Hvis man bliver mere bevidst om sit forbrug, så siger vores erfaringer, at man kan spare omkring 20 procent i forhold til, hvad man ellers ville have brugt.

I indslaget ovenfor får du gode råd til at spare penge i julen, og i aften klokken 21.25 kan du se, hvordan det går for Pia og Kim Jensen, når de prøver at spare penge på julen.