Nye ruter fra Jylland til Sverige

16x9
Boeing 737 sas Foto:

Fredag åbner SAS for billetsalget til to nye ruter - fra Aalborg og Billund til Stockholm.

SAS optrapper konkurrencen på skandinavisk flytrafik og åbner fra august to nye ruter mellem Jylland og Stockholm.

Fredag åbner SAS billetsalget til de to nye ruter mellem Billund og Stockholm samt Aalborg og Stockholm.

- Allerede nu har vi fået meget positive tilbagemeldinger fra kunderne, som anerkender, at vi har leveret en stærk løsning for det jyske erhvervsliv.

- De tre byer vil også hver for sig trække turister. Billund har Legoland, Aalborg har smukke Nordjylland, og Stockholm er en af Nordens mest attraktive storbyer lige nu, siger Joakim Landholm, koncerndirektør SAS Commercial, i en pressemeddelelse.

Mellem Aalborg og Stockholm åbner SAS fire ugentlige eftermiddagsafgange, og mellem Billund og Stockholm bliver det til to daglige afgange hele ugen - undtagen lørdag.

SAS har en samarbejdsaftale med Braathens Regional, som omfatter seks fly ud fra Stockholm. Alle frekvenser mellem Jylland og Stockholm skal betjenes af Braathens Regional med et fly af typen SAAB2000 med 50 sæder.

- Billund­Stockholm er en perfekt løsning til erhvervspendlere, og Aalborg­ruten giver øget fleksibilitet til vores kunder omkring Aalborg og er desuden et rigtig godt supplement til ruten via København, siger Joakim Landholm.

De nye ruter giver ifølge SAS mere end 100 ugentlige afgange fra Jylland til Stockholm.

Den 18. august er første afgang mellem Billund og Stockholm, mens Aalborg­Stockholm har premiere den 19. august.

SAS har allerede annonceret 47 nye ruter i 2013.