Don Ø skal sælge adrenalin-sus

16x9

Flemming Østergaard skal være med til at sælge Ferrari_testkørsler, ballonflyvninger og helikopterture

Parkens tidligere formand Flemming Østergaard bliver formand for firmaet Oplevelsesgaver.dk, der har speciale i unikke oplevelser.

Oplevelser bliver en del af fremtiden for den tidligere Parken-formand Flemming Østergaard - også kendt som Don Ø.

Fremover skal han være med til at sælge adrenalinchok til danskerne såsom Ferrari-testkørsel, ballonflyvning og helikopterture.

En skæv virksomhed med stort potentiale

Østergaard bliver nemlig 1. oktober bestyrelsesformand for firmaet Oplevelsesgaver.dk, der sælger specielle oplevelser i både detailhandlen og online. Det skriver borsen.dk.

"Oplevelsesgaver.dk er en lille skæv virksomhed, hvor jeg ser et kæmpe potentiale for yderligere eksplosiv vækst," siger Flemming Østergaard - ifølge borsen.dk.

Direktør: Don Ø bliver min mentor

Direktør i oplevelsesfirmaet, Nicolai Bille Krogh, ser frem til at få Flemming Østergaard om bord. Selskabets kraftige vækst har stillet store krav til ham som person.

"For tre år siden sad jeg alene ved mit køkkenbord. I dag er vi et team på 10. Jeg forudser, at det også kommer til at gå stærkt fremover, og jeg kan ikke forestille mig en bedre mentor og sparringspartner end Flemming til at hjælpe os i den proces," siger han.