15 nyheder Apple kommer med næste år

16x9

<p>Med bogstaveligt forstand store nyheder formåede Apple endnu en gang at omdanne 2014 til deres år.

Med bogstaveligt forstand store nyheder formåede Apple endnu en gang at omdanne 2014 til deres år. Selv om konkurrenterne er begyndt at røre rigtigt på sig, så er det svært at stå op imod de amerikanske giganter.

Og 2015 ser ud til at blive uden undtagelse. Vi har samlet 15 nye Apple-lanceringer, som du mere eller mindre kan regne med. Det kan vi gøre fordi Apple som det eneste selskab nu historisk set holder sig til traditionerne for nye lanceringer.

Apple Watch

Meget tyder på, at Apple Watch vil komme til foråret, og kan komme til at koste helt op til over 25.000 kroner for guld-versionen.

iPad Air 3

Den vil sikkert blive endnu tyndere, og endnu vildere.

 

iPad Mini 4

Tyndere, hurtigere og med bedre kamera. Altså alt det man kunne have håbet, der blev opgraderet i den lille 7-tommer tablet ved sidste lancering.

iPad Pro (mindre sikkert)

Stor, større, størst kunne meget vel være Apples nye slogan. En større iPad har længe været på tale, og denne massive iPad skal tage kampen op mod de mange Windows-tablets.

 

iPhone 6S

Ikke overraskende vil Apple også opgradere deres topprodukt. De vil holde sig til det design de præsenterede på 6’eren. Men de vil komme med helt nye features og forbedringer, som vi endnu ikke har set.

 

iPhone 6 Mini (mindre sikkert)

Mange kunder synes at de nye iPhones er for store, og Apple har stadig stor succes med deres nuværende iPhone 5S og 5C. Dette kunne være det næste skridt, så de holder fast i kunderne med mindre hænder.

 

iOS 9

Vi kommer ikke uden om, at din telefon og din tablet vil få en opgradering. Hvilke nyheder den vil bringe, må vi vente med at se.

 

Mac OS X

Næste år er det Windows-år, og netop på grund af det, så regn med at Apple formår at have noget ekstra oppe i ærmet. Og navnet har tidligere lagt sig uværende iPhone 5S og 5C. Dette ku regn med at Apple formår at have noget ekstra oppe i ærmet. De sidste år har navnet været et californisk område, som Maverick og Yosemite. Måske Death Valley kunne være et bud.

 

MacBook Pro

Apple vil gerne gøre alt tyndt og en Macbook Pro er i dag noget tyk i forhold til eksempelvis Air. Så se den nye Pro som en Air med mere kraft og fart.

 

MacBook Air

Der er i dag en skærm til forskel på Air og Pro. Så året 2015 må være året, hvor Air får den længe ventede Retina-skærm.

 

iMac 21.5

Hvis man har prøvet at stirre ind i dette års nye iMac 5K-skærm, så ved man alle andre skærme mangler noget. Blandt andet lillebroderen på 21,5-tommer kunne også godt følge efter.

 

Apple TV (mindre sikkert)

KOM. NU. MED. DET. 

Homekit

Selv om Apple lancerede deres Homekit for udviklerne i sommer, så har de ikke rørt emnet siden. Det vil ændre sig i 2015, hvor vi vil se en dyb integrering af Apples produkter i hjemmet. 

Apple Pay 2.0

Mon vi ser det smarte betalingssystem i resten af verden, inklusiv Danmark næste år?

Apple Beats

iTunes har næsten klaret sin tid. Den står nu på fuld streaming for alle, og de har deres egen tjeneste Beats, der bare skal finpudses Apple-style.