Børshaj guider dig til aktie-gevinst

Den danske "børshaj" Lars Tvede, som tidligere har givet gode investeringsråd til læserne på TV2.dk, udgiver nu den internationale bestseller "Børshandlens Psykologi" på dansk.

Han har tjent enorme summer på aktiemarkederne og på at drive egne virksomheder. Nu deler han ud af sien råd til danskerne i bestselleren Børshandlens Psykologi.

I Børshandlens psykologifortæller børshajen Lars Tvede, om de psykologiske fænomener, der driver børshandlen, hvordan de opstår, og hvordan man lærer at identificere og bruge aktuelle bevægelser på aktiemarkederne til egen vinding.

I bogen viser han desuden, hvordan finansmarkedet fungerer, og hvordan det i stor udstrækning er psykologi, der får f. eks. aktiekurserne til at svinge.

"Ved at forstå psykologien bag finansmarkedet får man værdifuldt indblik i og dermed brugbare værktøjer til at forstå og analysere aktiemarkedet - uanset om det går op eller ned - til egen fordel," siger Lars Tvede.

International bestseller
Børshandlens psykologier en international bestseller, som er oversat til engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, russisk, kinesisk og japansk. Nu foreligger den på dansk i en udvidet og stærkt revideret udgave

Lars Tvede er uddannet ingenør, civiløkonom, derivatives trader, men har tilbragt det meste af sin karriere i finanssektoren, hvor han blandt andet har været Chief Corporate Dealer og Hedge Fund Manager.

Han har desuden grundlagt flere virksomheder, som har vundet mange priser for deres banebrydendede teknologi og forretningsmodeller. Har yderligere skrevet en række internationalt anerkendte bøger om børshandel, nationaløkonomi, kriseteori, markedsanalyse, markedsføring og informationsteknologi.