Ældre mand sigtet for at påkøre 13-årig

I samarbejde med TV 2/Fyn

Foreløbige undersøgelser viser, at vragrester fra ulykkesstedet stemmer overens med skaderne på den beslaglagte bil, meddeler Fyns Politi.

Fyns Politi har nu undersøgt den bil, der mistænkes for at være involveret tirsdag morgen, hvor 13-årige Victor Bødker blev påkørt bagfra. 

De foreløbige undersøgelser viser, at vragrester fra ulykkesstedet stemmer overens med skaderne på det beslaglagte køretøj. Det meddeler Fyns Politi. 

Bilens ejer, en ældre mand fra Odense-området, er blevet sigtet. Politiet har foretaget en foreløbig afhøring af manden. Når de endelige tekniske resultater er færdige, vil der ske yderligere afhøring af den sigtede, lyder det fra politiet. 

Indtil denne afhøring er afsluttet, kan politiet ikke oplyse yderligere om, hvordan manden forholder sig til sigtelsen. Fyns Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

Victor Bødker fortæller til TV 2/Fyn, at han blev ramt bagfra af en bil på Anderupvej ud for Rema 1000 i Odense.

- Jeg kommer cyklende, og lige pludselig kører jeg forbi Rema, og så synes jeg, det er mærkeligt, at jeg kigger op i himlen. Det burde jeg ikke. Det gik så hurtigt, siger Victor Bødker til TV 2/Fyn.

- Lige pludselig rammer jeg jorden og glider hen ad cykelstien, fortæller han. 

Jeg håber ikke, jeg skal opereres, selv om jeg har mange smerter i kroppen

Victor Bødker

Da drengen faldt af bilen, fortsatte bilisten i høj hastighed fra ulykkesstedet. Victor Bødker blev bragt til Odense Universitetshospital, hvor han har tilbragt natten til onsdag på intensiv afdeling.

- Min første tanke var: Jeg håber ikke, jeg skal opereres, selv om jeg har mange smerter i kroppen, fortæller Victor Bødker. 

Den 13-årige dreng har slået en flig af hoften, fået blødninger i milten, forstuvet venstre ringefinger, og så har han en lungespids, som er klappet sammen. Han blev tirsdag flyttet til børneafdelingen og forventes udskrevet om fredag. 

Se interviewet med 13-årige Victor Bødker øverst.