28-årig kendt skyldig i voldtægt efter julefrokost

16x9
Et enigt nævningeting har ved Retten i Næstved erklæret den 28-årige mand skyldig i grov voldtægt. Foto: TV Øst

I samarbejde med TV Øst

Forbrydelsen mod en rengøringsassistent fandt sted på et hotel.

På trods af at en 28-årig mand fra Rødovre nægtede at have noget med sagen at gøre, blev han fredag kendt skyldig i grov voldtægt ved Retten i Næstved.

Voldtægten skete den 3. december sidste år, hvor den dengang 27-årige overfaldt en 34-årig rengøringsassistent på Hotel Comwell i Korsør.

Manden havde været til julefrokost og havde ifølge eget udsagn fået så meget indenbords, at han ikke husker meget fra de tidligere morgentimer. 

Fældende beviser

På trods af, at tiltalte nægter sig skyldig, kom et enigt nævningeting og tre juridiske dommere alligevel frem til at erklære ham skyldig.

Det skete på baggrund af offerets vidneudsagn, DNA-materiale og videoovervågning fra kælderen, hvor overgrebet fandt sted. 

Mindst fire års fængsel

Normalt vil strafudmålingen komme samtidigt med vurderingen af skyldsspørgsmålet, men på grund af tidspres i retten, vil straffen først blive meddelt onsdag, fortæller anklager Susanne Bluhm til Sjællandske.

Hun har bedt om minimum fire års fængsel til gerningsmanden, der også var anklaget for at frihedsberøve kvinden.

Denne del er han ikke blevet kendt skyldig i, men alligevel ser det ud til, at den dømte står til omkring fem års fængsel.