Alvorligt uheld: Seks cyklister ramt af bil - en i livsfare

16x9
Færdselsuheld i Harlev. Foto: TV OSTJYLLAND

I samarbejde med TV 2 Østjylland

Der er sket et alvorligt færdselsuheld i Harlev – flere cyklister er blevet ramt af en bilist.

Her til morgen er seks cyklister blevet ramt af en bil på Højbyvej i Harlev.

Østjyllands Politi betragter det som et alvorligt færdselsuheld.

- Der kommer seks motionscyklister kørende ad Højbyvej, og så er der en 41-årig kvinde, der kommer kørende i bil i den modsatte retning, der af uvisse årsager havner i den modsatte kørebane i en kurve og rammer frontalt ind i gruppen, siger kommunikationskonsulent Jannie Lundager fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND. 

Fire er kommet til skade, mens to er sluppet uden knubs. En af de tilskadekomnes tilstand betragtes som ’meget alvorlig’, og han er i livsfare. De tilskadekomne er alle mænd. 

- Han er kørt på hospitalet med politieskorte. En anden har brækket to håndled og et lårben, og to har fået overfladiske knubs, siger Jannie Lundager. 

Der er tale om en 41-årig mand, der er alvorligt kvæstet, en 26-årig mand, der har brækket begge håndled og lårbenet samt to 23-årige mænd, der har fået overfladiske skrammer. 

Der er blevet tilkaldt en bilinspektør til stedet, der skal klarlægge de nærmere omstændigheder. Det betyder samtidig, at vejen vil være helt spærret af i noget tid endnu - og Østjyllands Politi kan ikke sige noget om, hvornår der bliver åbnet igen.