Anklager borer i Broes hjemrejse

16x9

Sagen om Camilla Broes narkosag er ved at sande til i juridiske detaljer. Nu vil den amerikanske anklager bore vi­dere i de skiftende forklaringer, som Broes tidligere advokat er kommet med. De amerikanske myndigheder for­søger i øjeblikket at overbevise di­strikts­domstolen i Florida om, at sa­gen mod Camilla Broe ikke er foræl­det, fordi hun flygtede fra USA, da hun blev klar over, at en narkosag var på vej.

I den forbindelse lægger anklageren vægt på, hvorvidt danskeren på forhånd havde fortalt sin advokat, at hun ville rejse tilbage til Danmark.

I en afhøring den 1. december forklarede hendes daværende advokat, Michael Rosen, at han først hørte om rejsen efter at Broe havde forladt USA, men at han ikke kunne huske det i detaljer.

"Min fornemmelse er, at jeg ikke hørte om det før et godt stykke tid efter, at hun forlod landet, forklarede han ved retsmødet.

Men Rosen er nu i en beediget erklæring vendt på en tallerken og forklarer retten, at han efter retsmødet har undersøgt sagen og kan slå fast, at han var orienteret, før Broe rejste hjem.

Det har straks fået anklager Jeffrey H. Sloman til at kræve, at afhøringen fra den 1. december skal gen-åbnes, så man kan bore mere i de modstridende forklaringer.

Dommeren i sagen har tidligere givet udtryk for, at han er mest indstillet på at lade sagen falde. Men det vides endnu ikke, hvornår der kommer en afgørelse.