Endnu en person anholdt for drabet på Nedim Yasar

16x9
Nedim Yasar. Foto: TV 2 Lorry

Københavns Politi har anholdt en mand og sigtet vedkommende for medvirken til manddrab.

En mand er blevet anholdt og sigtet for medvirken til manddrab i sagen om drabet på radioværten Nedim Yasar.

Den anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør i morgen tirsdag i Retten på Frederiksberg. Det oplyser Københavns Politi på Twitter.

I december blev tre personer varetægtfængslet i sagen, og de sidder stadig fængslet. To af dem er sigtet for drabet, mens den tredje er sigtet for at deltage i planlægningen. De tre fængslede er mellem 22 og 25 år gamle, og der er nedlagt navneforbud i sagen.

Blev dræbt i Nordvestkvarteret

31-årige Nedim Yasar blev dræbt, da han sad i sin bil på Hejrevej i Københavns Nordvestkvarter 19. november sidste år. Den tidligere bandeleder, der havde startet en ny karriere som radiovært på Radio 24Syv, havde været til et arrangement for at markedsføre sin nye bog.

Det gjorde han, selvom han i årevis havde undgået området af frygt for hævnaktioner fra bandemiljøet.

Politiet har tidligere bekræftet, at de tre første anholdelser retter sig mod bandemiljøet, og på samme dag som to af personerne blev anholdt, foretog politiet en ransagning mod en rockerborg i Ganløse. Rocerkgruppen Satudarah er kendt for at holde til i det område, men den konkrete forbindelse vil politiet ikke kommentere på.