Mand stukket ihjel i Nordjylland

Nordjyllands Politi efterlyste to gerningsmænd til knivdrab i Nordjylland. De er begge anholdt søndag den 16. september.

OPDATERING: Begge de efterlyste er anholdt. Derfor er deres navn og billede fjernet fra artiklen.

En mand på 35 år er onsdag aften blevet stukket med en kniv og afgået ved døden ved Haverslev.

I den forbindelse efterlyser Nordjyllands Politi to mænd, som man mistænker for at være gerningsmænd til drabet. Der er tale om en 28-årig mand og en 24-årig mand, som politiet også har offentliggjort fotos af. 

- Hvis man har oplysninger om, hvor disse to mænd befinder sig, så skal man straks ringe til os på telefon 114, siger efterforskningslederen, politikommissær Carsten Straszek i en pressemeddelelse.

- Lad være med selv at rette henvendelse til dem, men ring til politiet med informationen.

Gode spor af gerningsmænd

Nordjyllands Politi modtog onsdag aften klokken 21.28 en anmeldelse om et voldsomt slagsmål ved en tankstation i Haverslev i Nordjylland. Da politiet ankom til adressen, blev den 35-årige mand fundet tæt på tankstationen.

20 minutter efter alarmopkaldet blev han erklæret død af en læge, der var blevet tilkaldt.

- Vores indledende efterforskning gav os hurtigt efterretninger om, hvem de formodede gerningsmænd er - så vi har fornuftige spor at gå efter. Det er et spørgsmål om tid, før vi finder dem, så de kan lige så godt melde sig selv, siger Carsten Straszek.

Øget patruljering i hele landsdelen

Politiet har i løbet af onsdag aften og natten til torsdag undersøgt området omkring tankstationen i Haverslev, og omkring klokken tre kunne man anholde en 20-årig mand i Aalborg, der torsdag formiddag blev løsladt igen. Han er stadig sigtet i sagen.

Nordjyllands Politi efterforsker tidlig torsdag morgen stadig i området omkring gerningsstedet ved tankstationen i Haverslev.

Der vil også være øget patruljering i hele landsdelen for at finde de formodede gerningsmænd, oplyser politiet.