Mand fløjet med helikopter til hospitalet efter alvorligt trafikuheld

E45 Østjyske Motorvej er nu genåbnet for trafik, men der er kø på stedet som følge af uheldet.

E45 Østjyske Motorvej var lørdag eftermiddag helt spærret i en lille times tid i sydgående retning mellem afkørsel 57 Horsens S og afkørsel 58 Hedensted på grund af et trafikuheld.

Vagtchef Jeppe Thranum fra Syd- og Sønderjyllands Politi har fortalt til TV 2, hvad der var årsag til spærringen af motorvejen.

- Der er sket et solouheld, hvor en personbil med en kvinde og en mand er landet på taget i grøften, men vi ved endnu ikke, hvordan det er sket, siger vagtchefen og fortsætter:

- Kvinden kunne redde sig ud af bilen ved egen kraft, men manden har siddet fastklemt i et stykke tid. Han er nu reddet ud af bilen, men han er kommet alvorligt til skade. En læge på stedet har rekvireret en redningshelikopter, der er fløjet til hospitalet, siger Jeppe Thranum.

En redningshelikopter har fløjet en alvorlig kvæstet mand til sygehuset i Skejby
En redningshelikopter har fløjet en alvorlig kvæstet mand til sygehuset i Skejby Foto: Local Eyes

Manden er ifølge Ritzau blev fløjet til sygehuset i Skejby ved Aarhus. Han var ikke ved bevidsthed, da redningstjenesten kom frem til ulykkesstedet.

Skabte lang kø

Kvindens tilstand er endnu ukendt, oplyser vagtchefen lørdag omkring klokken 13.

En bilinspektør er blevet tilkaldt uheldsstedet for nærmere at fastlægge, hvad der er sket i forbindelse med det alvorlige trafikuheld.

Motorvejen blev genåbnet i alle vognbaner cirka klokken 13.30, men der vil i et godt stykke tid være kø på E45 Østjyske Motorvej.

Et alvorligt trafikuheld spærrede tidligere på dagen helt E45 Østjyske Motorvej
Et alvorligt trafikuheld spærrede tidligere på dagen helt E45 Østjyske Motorvej Foto: Local Eyes