Kvinde død efter at være fundet bevidstløs på vej

16x9
Arkiv. Foto: Ida Marie Odgaard / Scanpix Denmark

En 76-årig kvinde afgik onsdag aften ved døden på Rigshospitalet. Politiet efterlyser vidner, der kan kaste lys over sagen.

En forbikørende bilist fandt onsdag aften klokken 20.42 en 76-årig kvinde liggende bevidstløs midt på en vej i Maribo på Lolland.

Kvinden blev fløjet til Rigshospitalet til behandling, men hendes liv stod ikke til at redde. Kort tid efter ankomsten til Riget, blev hun erklæret død.

- Der er ingen vidner til selve episoden, så lige nu ved vi ikke, hvad der er gået forud. Om hun er blevet påkørt, eller om hun er faldet om - det ved vi simpelthen ikke, siger Stefan Jensen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Et ligsyn vil nu blive gennemført for at få afklaring på, hvad der er sket.

- Men hverken kvinden eller hendes cykel bærer præg af at være blive påkørt. Vores teori er, at hun måske er blevet dårlig, da hun har været ude at cykle, fortæller vagtchef Henrik Karlsen torsdag eftermiddag. 

Politi vil kortlægge kvindes færden

Politiet har samtidig efterlyst vidner, der kan kaste lys over sagen.

- Vi søger nogen, der er kommet forbi derude, som har set, at hun er kommet cyklende. Eller nogen, der kan fortælle noget om, hvor hun har været op til, at hun bliver fundet. Det er hendes færden, vi er interesserede i, sagde vagtchefen tidligere på dagen til TV 2.

Den 76-årige blev fundet på Blæsenborg Allé mellem Østre Landevej og Bellisvej i Maribo. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Kvindens pårørende er underrettet.