Teenager væltet omkuld og stukket med kniv

16x9
Politiet undersøger endnu gerningsstedet. Foto: Bird / Steven Knap

Den 14-årige dreng har forklaret politiet, at gerningsmanden kom bagfra og fuldstændig umotiveret stak ham i benet.

Et lille område nær KB-hallen på Frederiksberg er lige nu afspærret, mens politiet og en politihund foretager en gennemgribende undersøgelse af gerningsstedet.

På Goldschmidtvej blev en 14-årig dreng mandag aften stukket med en kniv i benet, da han kom gående. Det fortæller vagtchef Henrik Stormer til TV 2. 

- Det, den unge mand fortæller, er, at han bliver væltet omkuld helt umotiveret, siger vagtchefen.

Goldschmidtvej på Frederiksberg er spærret omkring nummer 2. Vagtchef Henrik Stormer kan ikke sige, hvor lang tid undersøgelsen vil vare.
Goldschmidtvej på Frederiksberg er spærret omkring nummer 2. Vagtchef Henrik Stormer kan ikke sige, hvor lang tid undersøgelsen vil vare. Foto: Steven Knap / Bird

Offeret er blevet kørt på Rigshospitalet for at blive behandlet for sine skader, men han er ikke kommet alvorligt til skade.

Intet signalement

Ikke desto mindre er der tale om en alvorlig forbrydelse, slår vagtchefen fast. Flere patruljevogne og en indsatsleder arbejder derfor netop nu på gerningsstedet for at finde spor.

- Det er en lillebitte sidevej til Peter Bangs Vej, så det påvirker ikke trafikken, siger Henrik Stormer. 

Vagtchefen er ved 23-tiden ikke bekendt med, om drengen har afgivet et signalement af den eller dem, der har overfaldet ham.

- Jeg har ikke oplysninger om gerningsmanden endnu, siger han.

Det er endnu ikke muligt for politiet at sige mere om sagen.

Ved du noget? Så kan politiet kontaktes på telefon 114.