73-årig sporløst forsvundet efter brand i sidste uge

Nordjyllands Politi har ledt efter manden siden fredag, da det stod klart, at han ikke var brændt inde i stuehuset.

Seks hundepatruljer er tirsdag sendt ud for at lede efter en 73-årig mand ved navn Erik Verner Bækgaard Madsen, som har været efterlyst siden fredag. Det skriver TV 2 Nord.

Mandens gård, der ligger nord for Vebbestrup i Nordjylland, brændte torsdag aften ned i en kraftig brand, hvor stuehuset udbrændte.

Senere samme aften kunne TV 2 Nord fortælle, at redningsfolkene ikke havde fået kontakt til beboeren på stedet.

Politiet formodede, at han var brændt inde

Ifølge TV 2 Nord formodede Nordjyllands Politi, at den 73-årige var brændt inde, men efter næsten et døgns brandslukning kunne Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse fortælle, at undersøgelsen af det nedbrændte stuehus ikke havde afsløret nogen spor.

- Der er foretaget en gennemsøgning af brandtomten, og der er ikke fundet nogen person på stedet, skrev vagtchef Karsten Højrup Kristensen i en pressemeddelelse.

Derfor har politiet siden fredag ledt efter manden i lokalområdet og tirsdag har Nordjyllands Politi stadig ikke fundet eller hørt fra Erik Verner Bækgaard Madsen.

- Vi har ingen teorier om, hvor den 73-årige kan være, eller hvad der kan være sket med ham. Det er derfor, vi begynder at kigge i nærområdet i dag, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Michael Elkjær til TV 2 Nord.