Anklager i lejemordssag: Italiensk politimand skulle dræbes

En 58-årig kvinde er i dag på anklagebænken tiltalt for at have bestilt lejemord på en italiensk mand.

- Det er vigtigt, at det dumme svin slås ihjel med det samme.

Sådan skrev en 58-årig kvinde fra Hellerup ifølge anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi, da hun bestilte et lejemord via en hjemmeside på det mørke internet.

Det fortalte anklager Kenn Jørgensen under nævningesagen i Retten i Lyngby mod kvinden, der er tiltalt for drabsforsøg.

Personen, der skulle dræbes, er italiensk statsborger, politimand og har tidligere haft et forhold til den tiltalte. Drabet blev dog aldrig udført - ifølge anklageren skyldtes dette dog ikke den tiltaltes indblanding.

- I er det sidste håb

I bestillingen af lejemordet skrev den tiltalte kvinde ifølge anklageren yderligere til hjemmesiden, der kalder sig Crime Bay by the Chechen Mob, at:

- Den her skiderik har skadet så mange mennesker og fortjener at dø.

- I er det sidste håb for at få mit liv tilbage.

Under sin fremlæggelse af sagen forklarede Kenn Jørgensen, at anklagemyndigheden mener at kunne bevise, at kvinden i marts overførte bitcoins svarende til cirka 29.000 kroner til hjemmesidens bitcoin-konto.

Blandt bevismaterialet er blandt andet en seddel, der blev fundet på den tiltaltes natbord ved ransagningen af hendes hjem. Ifølge anklager Kenn Jørgensen er der på sedlen skrevet en internetadresse, der fører direkte ind på hjemmesiden, hvor bestillingen af lejemordet skulle have fundet sted.

På sedlen stod der også brugernavnet ”Mr. Right” og et password, der ifølge anklageren viste sig at være oplysningerne til den konto på lejemordshjemmesiden, der var brugt til at lave bestillingen,

Kvinden blev anholdt den 30. marts og har siddet varetægtsfængslet siden 31. marts.

Hun nægter sig skyldig i tiltalen.