Tre maskerede mænd forsøgte at kapre kvindes bil

16x9
Mændene blev først bemærket på Kirkebakken, og senere blev de anholdt på Maglehøj Allé tæt ved banelegemet ved Veksø Station. Foto: TV 2

Politiet har fortsat få oplysninger i sagen, da afhøringerne ikke er afsluttet.

Nordsjællands Politi modtog lørdag eftermiddag klokken 14.23 opkald fra vidner, der havde observeret tre mænd, som udviste mistænkelig adfærd i Veksø nord for København.

Mændene var set i området omkring Kirkebakken og skulle være maskeret bag tørklæder.

- Efterfølgende blev en kvindelig bilist stoppet af mændene, der truede hende og forsøgte at få besiddelse over bilen. Men det lykkedes kvinden at køre væk derfra, fortæller vagtchef Søren Bjørnestad fra Nordsjællands Politi til TV 2.

En patrulje, der befandt sig tæt på stedet, satte efter mændene, og kunne klokken 14.45 anholde dem på Maglehøj Allé tæt ved banelegemet og Veksø Station.

- Der er tale om tre unge mænd, som er taget med ind til afhøring. Indtil da er det for tidligt om sige noget om årsagen til deres adfærd, siger vagtchefen.

Lørdag aften oplyser politiet, at to af mændene er under 18 år, og at forældrene til de anholdte er underrettet.

Politiarbejde stoppede togtrafik

Han oplyser kort efter klokken 16.30 til TV 2, at de anholdte endnu ikke er sigtede for noget, da afhøringer af såvel de anholdte og vidner ikke er afsluttet. Han kan derfor heller ikke oplyse, om mændene var bevæbnet, da de blev anholdt, eller om de benyttede våben under truslerne mod den kvindelige bilist.

Politiet undersøgte efterfølgende området omkring Veksø Station. Blandt andet for at se om mændene skulle have smidt noget fra sig, oplyser vagtchefen.

Politiets arbejde betød, at S-togene i en kortere periode holdt stille ved stationen. Efterfølgende er togtrafikken genoptaget, men der var forsinkelser på strækningen mellem Frederikssund og Klampenborg Station.