21-årig mand dræbt af skud på den københavnske vestegn

Københavns Vestegns Politi søger i øjeblikket efter gerningsstedet i nærheden af Brøndby Stadion.

En 21-årig mand blev torsdag aften skudt et sted på den københavnske vestegn.

Københavns Vestegns Politi modtog klokken 21.04 en anmeldelse om, at manden var blevet bragt til Glostrup Hospital med skudsår i overkroppen. Han afgik kort efter ved døden, oplyser Københavns Vestegns Politi på Twitter.

De pårørende er underrettet.

Københavns Vestegns Politi søgte natten til fredag efter gerningsstedet, som formodes at være i nærheden af Brøndby Stadion.
Københavns Vestegns Politi søgte natten til fredag efter gerningsstedet, som formodes at være i nærheden af Brøndby Stadion. Foto: Henrik R. Petersen / Infinityphoto

Gerningssted ukendt

Københavns Vestegns Politi søger i øjeblikket efter gerningsstedet, som formodes at være i nærheden af Brøndby Stadion.

- Det er kæmpestort område, der er afspærret. Hjemmeværnet har hele natten bevogtet området, og politiet har været ude med hunde for at sikre sig spor, siger TV 2s reporter på stedet, Lennart Steen.

- Det store spørgsmål er nu, om det er banderelateret. Området er ikke en del af en visitationszone, men dem er der ellers en del af på Vestegnen, da der er en del bander, siger han. 

I den forbindelse søger politiet vidner, som ved 21-tiden torsdag har bemærket noget mistænkeligt, som kunne være relevant i sagen.

21-årig mand dræbt af skud nær Brøndby Stadion. Video: Kasper Søgaard Alstrup

Indgang ved hospital afspærret

Sent torsdag aften oplyste vagtchef Thomas Christensen, at politiet havde afspærret området foran indgangen til Glostrup Hospital.

Han kunne dog på daværende tidspunkt ikke oplyse, om torsdagens episode har forbindelse til bandekonflikten i København.

- Man skal undersøge den bil, som vedkommende er blevet kørt til hospitalet i, sagde Thomas Christensen sent torsdag aften.

Københavns Vestegns Politi har fredag morgen ingen kommentarer.