Mand forsøger at skjule narko ved at snige sig væk fra politiet

En mand frygter at blive afsløret i at have narko på sig, da han og nogle venner bliver stoppet af politiet. Hans forsøg på at liste sig væk mislykkes

Station 2 Politirapporten følger i dette program Københavns Politi og blandt andet patruljer, der skal skabe tryghed hver weekend i nattetimerne i Københavns indre by.

På videoen bliver en patrulje opmærksomme på en lille gruppe unge mænd, der står samlet i en opgang. Det får betjentene til at kontakte mændene, som virker en smule overraskede. En af mændene bliver måske lidt mere overrumplet end de andre, da han forsøger at liste væk fra betjentene. Men de opdager ham og går efter ham.

- Hey prøv lige at kom her, prøv lige at komme her. Stop, når jeg siger det til dig, råber politibetjenten efter manden.

Opmærksomme betjente

Betjenten sætter i løb og får fat i manden. Da de kigger på ham bliver de bekræftet i, at han prøvede at undgå dem. Hans mund kører rundt og hans pupiller har ændret sig, derfor vælger de at visitere ham.

- Vi har en mistanke om, at han kunne være påvirket af narko, han ser påvirket ud, og når vi har den mistanke, så skal vi jo se, hvad han har i sine lommer, siger politiassistenten Simon.

Skjulte stoffer

Efter kort tids søgen finder betjentene en lille pose med hvidt pulver. Manden indrømmer, at det er kokain, der er i posen.

- Det er desværre en del af bylivet, så det ser vi jævnligt, siger politiassistent Simon.

Betjentene konfiskerede posen med kokain, og manden fik en bøde for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Du kan se mere til politiets arbejde i nattelivet i aften på TV 2 klokken 21.25 eller du kan gense tidligere programmer på TV 2 Play.